...Tento kondiment vznikl redukcí našeho medového octa, který koncentruje jeho cukry a aroma. Jeho vzhled je svůdný, jeho kyselostnízká (4,5°).
Je to povzbuzení pro naše chuťové pohárky, stejně jako pohlazení pro žaludek.
Jeho chutě skvěle doplní vaše saláty nebo čerstvou zeleninu, stejně jako při vaření ryb a bílého masa. Skvělý objev pro každého labužníka!
Nemá stanovenou dobu spotřeby.
Reference: BALSA100...
...3lt Extra Virgin Řecký Olivový Olej Lisovaný za Studena NízkáKyselost
Zlato slunce z proslulé oblasti Zaros.
Obklopeni přírodními bylinkami jako oregano, šalvěj, majoránka, rozmarýn a dalšími, přirozený štít chrání naše olivovníky.
Odrůda našeho olivového oleje je Koroneiki s kyselostí, která zůstává na úrovni 0,25 - 0,35 %.
Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo si naplánujte návštěvu našich olivovníků.
...Appellation Française
Grenache N
Utilizace
Odrůda hroznů pro vinifikaci
Fenologie
Doba rašení: 6 dní po Chasselas.
Doba zralosti: 3. doba, 4 týdny po Chasselas.
Technologický potenciál
Hrozny Grenache N jsou střední až velké a bobule střední velikosti. Potenciál akumulace cukrů této odrůdy je velmi vysoký, ale barva rychle klesá, když se zvyšují výnosy. Kyselost je obvykle nízká. Grenache N...
...Extra panenský organický olivový olej získaný z oliv typu Cobrançosa a Verdial.
Velmi nízkákyselost (< 0,2)
Střední hořkost a pálivost.
Produkt ekologického zemědělství.
...Specifická hmotnost při 25 °C: 0,912-0,920
Třída A: Extra panenský olivový olej
Způsob zpracování: Lisováno za studena
Typ pěstování: Běžný
Balení: Velkoobchod, Plechovka, Plastová láhev, Skleněná láhev, Velkoobchod
Čistota (%): 100%
Certifikace: ISO
Barva: Zelená
Použití: Vaření
Kyselost: Nízká
Vzhled: Zelená kapalina
Klasifikace: Specifikace extra panenského olivového oleje
Technologie a nutriční hodnoty na 100 g.
Vynikající kvalita oleje je zaručena výběrem oliv a téměř okamžitým drcením v drtiči, s mechanickým lisováním za studena, což zvyšuje vysokou nutriční hodnotu.
...Nejlepší olivové oleje mají kyselost v rozmezí od 0,1 % do 1 %. Olivové oleje s kyselostí nižší než 2 % se nazývají 'přírodní první'. Olivové oleje s kyselostí až 0,8 % se označují jako 'extra panenské'.
nízkokyselý olivový olej
nejnižší kyselost olivového oleje
značky olivového oleje s nízkou kyselostí
nízkokyselý olivový olej
nízkákyselost olivového oleje
značky olivového oleje s nízkou...
... ekologických obalech s potravinářským certifikátem s ventily, čerstvost je zachována jako v den balení.
%90 Arabica %10 Robusta
Zrno: Vysoká kvalita
Tělo: Střední - Vysoké
Kyselost: Nízká Střední
Ochutnávkové tóny: Sladká čokoláda, lískové ořechy, karamel
Nadmořská výška: 1300-1500 m
Pražení: Full City
Chuť: Plné a trvalé zakončení, jemné tělo a vysoká krémovost...
... rozprašovač pro úsporu oleje. Jediná aplikace tohoto rozprašovače je dostatečná k ošetření velké plochy.
Jedinečný olej z šípkové růže s garantovanými přírodními kvalitativními parametry. Nízkákyselost (lepší kvalita a delší trvanlivost) Vysoký obsah esenciálních přírodních kyselin, vitamíny A, E. Stearový (hydratační a ochranný), vysoký obsah linolové (opravuje a chrání vaši pleť) a linolenové - Omega 3 a Omega 6 - (stimuluje regeneraci pleti). Olejový - Omega 9 - (hydratuje, vyživuje a chrání).
... to přírodní olivový džus. Jsme otevření a ochotní kdykoli, pro jakoukoli kontrolu našeho produktu. Naše odrůda, ale také bohatá a výjimečná půda našich olivových hájů, v kombinaci s vhodnou odborností pro péči o naše olivovníky, nás činí hrdými na kvalitu našeho oleje z nezralých oliv. Velmi nízkákyselost a pikantnost v chuti, bez výrazné hořkosti, potěší milovníky tohoto druhu. Olivový olej Nová Epidavra - Řecko Telefon: 6946 707634 Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízkákyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.