...
- Kakaové slupky
- Kávové slupky
- Olivové pecky
- Rýžové slupky
- Slupky bavlníkových semen
- Bagasa
mohou být optimálně spalovány v našich biomasech. S efektivním příslušenstvím pro řídicí prvky a pomocné agregáty nabízíme řešení i pro neobvyklé situace.
...Z řady "nature line": Uzavíratelná menu miska s podílem plastu pouze cca 10%.
Vyrobeno z obnovitelných rostlinných vláken (bagasa nebo cukrová třtina).
Stabilní menu miska pro teplá jídla "na cestu";
° Vhodná také pro tekuté pokrmy;
° Teplotní rozsah od -30°C do 170°C (max. 30 minut);
° Použitelná v mikrovlnné troubě a v troubě (dodržujte teploty a časy);
° Skládá se z cca 90% z obnovitelných surovin.
° Objednat přímo u ALX nebo v obchodě na www.menueschalen.de
Šířka: 134 mm
Délka: 178 mm
Hloubka: 57 mm
Obsah: 750 ml
Počet na karton: 400 kusů...
... pole cukrové třtiny, aby tam jako přírodní hnojivo dodala půdě důležité živiny. Na druhé straně se bagasa v cukrovarnické výrobě využívá jako pevné palivo k výrobě energie. Relativně novou možností využití je výroba obalů a jednorázového nádobí. Jako čistě biobazovaný materiál je bagasa ekologickou alternativou k klasickému plastovému nádobí a obalům.
...Menu boxy, obědové boxy a hamburgerové boxy vyrobené z přírodní bagasy. Vhodné pro teplé plnění, mikrovlnnou troubu a lednici. Bagasa je přirozeně odolná vůči tuku a vlhkosti.
...Dvojitý mlýn, série PSKM, se používá pro jemnou přípravu předřezaných dřevěných štěpků a celoročních rostlin, jako je bagasa, miscanthus, stonky bavlny, stonky konopí, kukuřičná sláma a rýžová sláma. Jemné vločky, které se produkují, se vyznačují nízkým procentem prachu a hrubých částic. Oblasti, ve kterých se konečný materiál používá, jsou rozmanité. Používá se pro výrobu energie, jako izolační...
... gastronomii.
Naše produkty kladou důraz na obnovitelné suroviny a kompostovatelnost. Vláknina, kterou používáme, je bagasa. Tento materiál vzniká jako vedlejší produkt při výrobě cukru a tímto způsobem se při výrobě neplýtvá žádnými dalšími zdroji, jako jsou energie a půda. Místo toho, abychom ji, jako tomu bylo dosud v zemích výroby cukru, jednoduše spálili s jiným odpadem, využíváme bagasové vlákna jako surovinu pro naše obaly na jídlo. Obaly na jídlo z bagasy nejsou jen plně kompostovatelné, ale při rozkladu dokonce uvolňují živiny. Tím přispíváme k udržitelné cirkulární ekonomice.