Kasein je přírodní protein a hlavní složka mléka. Základně rozlišujeme mezi technickým kyselým kaseinem a jedlým kaseinem. K získání kaseinu se odstředí syrové mléko, aby se získalo odtučněné mléko. Přidáním kyseliny nebo syřidla se kasein (mléčný protein) oddělí od syrovátky a poté se umyje, suší a mele. Tímto způsobem získáváme mléčný protein s vysokou čistotou. Kvalita podle vašich potřeb Abychom vám mohli zaručit požadovanou kvalitu, kontrolujeme zboží podle vlastností, které naši zákazníci požadují. Naše zboží je také certifikováno jako košer a halal podle vašich požadavků.
... jak přírodní, tak modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničný škrob, tapiokový škrob, hráškový škrob a rýžový škrob, dehydrované bramborové produkty jako bramborové vločky nebo bramborové granule, rostlinné proteiny jako pšeničný gluten, bramborový protein nebo hráškový protein, stejně jako řadu vláken a sušených mléčných produktů, jako je sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko...
Německo, Mülheim An Der Ruhr
... zahušťovadla a emulgátory. Co se týče potravinářských ingrediencí, máme produkty na bázi rýže od firmy Shafi GlucoChem, produkty na bázi agáve, ovesný beta-glukan od firmy Biovelop a různé proteiny jako ovesný, sójový a hráškový protein. Rádi vám zašleme podrobné informace o našich produktech! Neváhejte se na nás obrátit!
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play