Německo, Heidelberg
...Flaky estragon 20-60 jsou sušené a hrubě nasekané listy estragonu s jedinečnou, mírně sladkou a anýzovou chutí. Často se používají v francouzské kuchyni, omáčkách a dresincích.
Portfolio (74)
Německo, Bad Bramstedt
...frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
Portfolio (89)
Německo, Bad Bentheim
... italské a francouzské kuchyni. Bazalka a rajče jsou vynikající kombinací. Proto ji zkuste posypat na rajčatovou polévku. Dále se tato zelená posvátná bylina hodí do polévek a omáček, pest, sýrů, rybích a masových pokrmů a salátů. Skvěle chutná také na topince. Doporučuje se ji přidávat co nejpozději, aby se co nejvíce zachovala chuť.
Portfolio (549)
...Bylinková směs Herbes de Provence je ideální pro dochucení masových a bramborových pokrmů. Bylinky z Provence se také skvěle hodí k vydatným zeleninovým a rybím pokrmům. -vlastní výroba- Koření výhradně pro průmysl a obchod. Další informace o našich produktech naleznete na našich webových stránkách nebo kontaktujte naše obchodní oddělení. Váš tým z HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Portfolio (22)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play