...Maltit - kaloricky redukovaná náhrada cukru Maltit (E965) je kaloricky redukovaný cukrový náhradník, který chutná podobně jako cukr. S sladivostí přibližně 90 % jako cukr může být maltit téměř 1:1 nahrazen cukrem. Příjem maltitu způsobuje pouze velmi malý nárůst hladiny cukru v krvi a inzulínu a obsahuje pouze přibližně polovinu kalorií jako cukr. Maltit se používá mimo jiné k výrobě bonbónů, sušenek, čokolády, dezertů všech druhů, zmrzliny, džemů, žvýkaček atd. Při denních dávkách nad 30-50 g pro dospělé může nastat projímavý účinek. Proto se doporučuje maximální denní příjem 30-50 g.
Portfolio (11)
Německo, Bergheim
... koncepty horké čokolády jsou velmi dobře zavedené. San Pellegrino, Pago ovocné šťávy a Shatlers koktejly doplňují sortiment nápojů. Naše silné stránky v oblasti nonfood spočívají v relativně široké nabídce sklenic a talířů na zmrzlinu, stejně jako v individuálním tisku pro zákazníky na kelímky, cukr, ubrousky, rolovací papír a mnohé další. Nedávno jsme také začali nabízet různé udržitelné a kompostovatelné obaly. Jak s standardními motivy, tak jako Private Label.
Portfolio (24)
Německo, Gottmadingen
... desky pro termotransferové lisy. Silikonové ohřívače HORN najdete v napáječkách pro dobytek, lisech na výrobu dýhy, vanách a válcích pro výrobu čokolády, stejně jako ve skříních jako ohřívače skříní. Další informace o možných použitích naleznete na našich internetových stránkách www.horngmbh.com pod klíčovým slovem „Příklady použití“. Tvar silikonového ohřívače téměř nezná žádné hranice...
Portfolio (10)
Německo, Bad Salzuflen
SOLLICH KG nabízí produkty a stroje pro zpracování čokolády, výrobu tyčinek, formování pralinek a čokolády, zdobení pečiva a zpracování cukrových hmot. Produkční program SOLLICH KG dnes zahrnuje formovací, extrudovací a řezací zařízení, plně automatické obalovací linky a chladicí tunely, stroje na temperaci čokolády až po odlévací zařízení pro cukrovinky. SOLLICH nabízí mimo jiné: - Obalovací zařízení na čokoládu - Chladicí kanály - Řezací systémy - Čokoládové pumpy - Systémy na formování pralinek - Glazovací zařízení - Stroje na posypávání, dekoraci, míchání a dávkování...
Německo, Aalen
...F.B. Lehmann GmbH je předním výrobcem zařízení pro zpracování kakaa a čokolády. F.B. Lehmann nabízí stroje a kompletní zařízení pro odvětví kakaa, čokolády, cukrovinek, barev, laků a chemikálií. Portfólio služeb F.B. Lehmann je velmi široké a zahrnuje mimo jiné: • Čistění • Sterilizace • Drcení a loupání • Alkalizace • Průtokové pražení • Mletí kakaa • Tisk kakaa • Zařízení na práškování kakaa • Zařízení na máslo/kakaovou hmotu • Valcování • Laboratorní kuličková mlýna • Tavič • Míchač • Conchování • Temperování • Čerpadla na kakao a čokoládu...
...KRUMBEIN rationell GmbH & Co.KG je poskytovatel kvalitních řešení pro ekonomické zpracování produktů v oblasti pekařství, cukrářství a potravinářství. Produktové portfolio společnosti KRUMBEIN rationell zahrnuje mimo jiné: - Řezací stroje na dorty, koláče, housky, bagety, vafle - Dávkovací stroje na cukroví, muffiny, piškotové těsto, máslo, těsta - Systémy na posypání cukrem, posypy, mandlemi, ovocem, kořením, kousky čokolády - Odpeckovací stroje na peckovité ovoce - Periferní zařízení - Výrobní linky...
Německo, Kaufbeuren-Neugablonz
...SLUMPING-COLORS®, barevné sklo pro skláře zabývající se slumpingem, CAST-COLORS®, barevné sklo pro skláře zabývající se odléváním, sklo pro Pâte-de-Verre, speciální tavení skla, výroba barevného skla, ale také krystal a speciální sklo, provádění zakázkového tavení, výpočty skleněných sad, mimo jiné výroba slavných KUGLER COLORS®...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play