...Čistá slaná chuť přírodního soli zvýrazňuje aroma kořeněných, stejně jako sladkých nebo ovocných pokrmů.
Hrubá mořská sůl se dá použít jako přísada během vaření, stejně jako k dosolování vašich jídel. Ideální pro dochucování a vylepšování omáček, polévek, salátů, dušených pokrmů, vaječných jídel, zeleniny, ryb a mnoha dalších.
Hrubá mořská sůl je králem mezi solemi. Vznešená, přírodní a silná v chuti.
Obsah: 70,00 g
Číslo výrobku: 103623...
... obsahuje přírodní minerály a vitamíny z cukrové třtiny. Má obsah melasy 10-15 %, takže je svou konzistencí velmi měkký, hrudkovitý a vlhký.
Chuť a použití
Chuť cukru Muscovado je jemná, s tóny toffeed a sladu, což tomuto typu cukru dodává jeho jedinečný charakter. Cukr Muscovado je odolnější vůči vysokým teplotám než jiné cukry, což ho činí ideálním pro použití v teplých pokrmech nebo pečení. Dodává jídlům a horkým nápojům zvláštní lahodnou sladkost a je ideální pro oslazení marinád, tmavých omáček, chutney a všech druhů horkých nápojů.
... müsli lze skvěle obohatit o bio psyllium. Indické psyllium pochází z rostliny (Plantago ovata), která patří mezi jitrocelovité a je původem z Indie. Svůj název získalo díky svým malým černým semínkům. Slupky psyllia jsou bez chuti a mají velmi vysoký obsah vlákniny s dobrou schopností zadržovat vodu. Přirozeně podporují trávení.
Původ: Indie
Balení: 25 kg pytle...
...K vylepšení zeleniny, polévek, omáček, salátů, ryb, drůbeže a masových pokrmů. Také vhodné jako stolní koření. Složení: mořská sůl s protispékavým prostředkem E536, květy chrpy tříbarevné. Velikost: cca 46mm x 140mm
Číslo artiklu: 0702152gm80
Velikost: cca 46mm x 140mm
Množství / obsah: 80 g...
... na výrobu hotových jídel, těstovin a omáček
Farmaceutický průmysl:
* Základ pro výrobu mastí a náplastí
* Nosný materiál pro farmaceutické účinné látky
Použití při výrobě měkkých želatinových kapslí a nosních sprejů
Technika:
* Použití při výrobě mýdel, tenzidů, maziv a vysoce zatížitelných plastů
CAS č.:8001-25-0
EINECS č.:223-277-0
INCI NÁZEV: Olea Europaea Oil
Peroxidové číslo: max. 20.0
Kyselost: max. 2.0
Balení: 190 kg sudy, 900 kg IBC
Olejová kyselina: 56.0-85.0 %...
...Město Gragnano získalo označení IGP: Chráněné zeměpisné označení, díky pečlivému výběru celého výrobního procesu. Hrubý povrch, ideální pro absorpci omáček!