Německo, Karlsruhe
... měřicí buňky. FT-NIR analytické zařízení pro standardní i náročné vzorky. Obzvlášť vhodné pro vzorky s vysokým obsahem celkových pevných látek, přidaným proteinem nebo krystaly cukru, které nemůžete měřit pomocí systému na bázi FTIR, nebo se jich obáváte! Cokoli chcete měřit, můžeme to udělat: WPC, koncentráty, zmrzlinu, kokosové mléko, fermentované produkty, Skyr, mascarpone, rostlinné nápoje, vzorky s cukrem a aditivy, syrové mléko, standardizované mléko, syrovátku, smetanu a další.
Portfolio (9)
Kasein je přírodní protein a hlavní složka mléka. Základně rozlišujeme mezi technickým kyselým kaseinem a jedlým kaseinem. K získání kaseinu se odstředí syrové mléko, aby se získalo odtučněné mléko. Přidáním kyseliny nebo syřidla se kasein (mléčný protein) oddělí od syrovátky a poté se umyje, suší a mele. Tímto způsobem získáváme mléčný protein s vysokou čistotou. Kvalita podle vašich potřeb Abychom vám mohli zaručit požadovanou kvalitu, kontrolujeme zboží podle vlastností, které naši zákazníci požadují. Naše zboží je také certifikováno jako košer a halal podle vašich požadavků.
Německo, Mertingen
Jsme tradiční bavorské rodinné podnikání ve třetí generaci. Na našich lokalitách vyrábíme již více než 80 let řadu prémiových produktů. Naše jogurtové, dezertní a sýrové speciality mají svou historii a naše produkty distribuujeme do více než 75 zemí světa. Naše vášeň patří našim značkám, mléku a požitku. Inovace, kvalita, myšlenka partnerství s producenty mléka a udržitelné výrobní procesy našich produktů jsou pro nás velmi důležité hodnoty.
... zařízení • Řešení na míru pro vaše individuální požadavky • Výroba systémů na podvozku "Vyrobeno v Německu" • Instalace procesních zařízení a výstavba potrubí, na místě po celém světě • Rozšíření stávajících výrobních zařízení • Projektový management Naše odvětví: Mléčné výrobky: - Příjem mléka - Chlazení syrového mléka - Tankové farmy a ventily pro syrové mléko - Blesková pasterizace...
Německo, Bad Heilbrunn
... zkoušení. Zacházení se všemi smysly: cítit, dotýkat se, ochutnávat, nechat se rozplynout na jazyku, sledovat aroma sýrů - to udržuje mysl bdělou a otevřenou novému. Vždy na hledání jemné, nepřekonatelné, jedinečné chuti. Velmi nám záleží na tom, abychom zvýšili povědomí a uznání sýrové kultury mezi spotřebiteli a tím přispěli k zachování sýrové kultury.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play