Francie, Auros
...Cuit, Farmářské vepřové maso chované na volném prostranství, LABEL ROUGE 7,5 kg a 3,5 kg, trvanlivost 30 dní Ruční výroba z Landes. Šunka jako za starých časů. Dostupné jako celá šunka a půlšunka. Poskytujeme PLV (laminovaný plakát) a cenovky pro komunikaci o řemeslném zpracování a ekologickém respektu produktu.
Portfolio (31)
Itálie, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. Vrchol nabídky Monica&Grossi: významný kus, nadstandardní zrání, minimálně 16 měsíců v našich sklepech na starých dřevěných regálech. Tímto způsobem se šunka vyzrává a vytváří neodolatelnou harmonii vůní a chutí. Zrání: 16/18 měsíců Průměrná hmotnost: kg. 10 - 11,5 Kusy na balení: 2...
Portfolio (3)
Belgie, Zele