...polevy a pralinky – všechny potřebují kvalitní kakaovémáslo. Jako veganská alternativa k živočišnému máslu můžete s naším bio kakaovým máslem také vyrábět chutné pečivo a dezerty.
Naše SanaBio kakaovémáslo vyzařuje charakteristickou, jemnou vůni. Skládá se ze 100 % kakaového másla z kontrolovaného ekologického zemědělství. Je veganské, bez lepku a laktózy a při pokojové teplotě je pevné. Jeho barva je žlutobílá.
Bio kakaovémáslo je získáváno lisováním.
...Maison Lesage
Pâte de fruits de Provence obalené v praliné gianduja s mandlemi z Provence a ovocnou polevou.
Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C.
Složení: cukr, kakaovémáslo, mandle z Provence, kakaová pasta, sušené odstředěné mléko, dehydrovaný glukózový sirup, stabilizátor sorbitol v prášku, meruňka, třešeň, fíky, jahoda, voda, jahoda, třešeň, fíky, meruňka, gélifiant pektin, obalovací činidlo arabská guma, kyselina citronová, sójový lecitin...