Německo, Schoenebeck
...polevy a pralinky – všechny potřebují kvalitní kakaové máslo. Jako veganská alternativa k živočišnému máslu můžete s naším bio kakaovým máslem také vyrábět chutné pečivo a dezerty. Naše SanaBio kakaové máslo vyzařuje charakteristickou, jemnou vůni. Skládá se ze 100 % kakaového másla z kontrolovaného ekologického zemědělství. Je veganské, bez lepku a laktózy a při pokojové teplotě je pevné. Jeho barva je žlutobílá. Bio kakaové máslo je získáváno lisováním.
Portfolio (143)
Francie, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits de Provence obalené v praliné gianduja s mandlemi z Provence a ovocnou polevou. Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C. Složení: cukr, kakaové máslo, mandle z Provence, kakaová pasta, sušené odstředěné mléko, dehydrovaný glukózový sirup, stabilizátor sorbitol v prášku, meruňka, třešeň, fíky, jahoda, voda, jahoda, třešeň, fíky, meruňka, gélifiant pektin, obalovací činidlo arabská guma, kyselina citronová, sójový lecitin...
Portfolio (142)