Francie, Mainneville
Le Domaine des Hulottes je rodinná firma, která se převážně zabývá pěstováním obilí, ale poslední dva roky se Hélène specializuje na pěstování a zpracování rebarbory. Po převzetí rodinného podniku, který se nachází v Bosquentin, v roce 2016, jsme (Hélène a Guillaume) chtěli diverzifikovat a znovu vysadit rebarboru, která na farmě již dříve rostla. Činnost začala prodejem čerstvých stonků rebarbor...
Portfolio (11)
Švýcarsko, Langnau Im Emmental
KASAG je středně velká průmyslová společnost v Langnau ve švýcarském Emmental. Od roku 1929 nabízí firma v regionu pracovní místa pro kvalifikované odborníky. V této malebné kopcovité oblasti v kantonu Bern se nejen vyrábí světově proslulý sýr s dírami, ale také zde působí řada inovativních firem, které mají na globálním trhu vynikající pověst. KASAG je jednou z nich. Návrh a výroba zařízení, nád...
Portfolio (152)
Španělsko, Campllong
...Ingredience: 80% Jablko, 20% Mango Užijte si náš 100% přírodní ovocný dezert kdykoli a kdekoli, exotická a příjemná kombinace pro chuťové pohárky, která spojuje sladkost manga s kyselostí jablka. Mango pomáhá správnému fungování našeho metabolismu. Stejně jako celá naše řada dezertů, tyto ovocné pyré jsou vyrobeny pouze z ovoce, bez přidaného cukru nebo jakýchkoli aditiv.
Portfolio (9)
Francie, Puyricard
Od roku 1980 se společnost Confit de Provence prosadila na francouzském trhu s džemy tím, že svým zákazníkům nabízí prvotřídní suroviny, jedinečné know-how a pečlivě zajištěný kvalitní servis. Dnes vyrábí společnost více než 1 500 tun bio, odlehčených a tradičních džemů ročně pro řadu regionálních, národních a mezinárodních značek, které jsou umístěny v maloobchodě nebo ve specializovaných distri...
Portfolio (48)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play