...Příprava vlákniny z černého rybízu je sypký prášek s jednotnou, snadno se rozpadávající konzistencí (malé hrudky jsou povoleny). Barva tmavě červená. Chuť a vůně charakteristická pro černý rybíz, bez cizích pachů a odérů.
Použití: Příprava vlákniny z černého rybízu může být použita jako náhrada zahušťovacích látek při výrobě marmelád a džemů.
...Jak pro kompletní výrobní linky a systémy, tak pro speciální procesy je třeba parní-energetický modul, systémy teplé a studené vody, přidávání aromat, příprava sterilního vzduchu, příprava pektinu, zvedací zařízení, plnicí trychtýř, zařízení pro zajištění kvality, plnění, CIP systém a ovládací prvky jako další systémové komponenty.
KASAG vám zřídí individuální systém vaření Batch; se všemi požadovanými speciálními komponenty pro výrobu ovocných základních surovin, džemů, marmelád, zeleniny, omáček, kompotů a želé.
...Bodegón našich nejvýznamnějších produktů, medy z údolí a vysokých hor, tradiční medovina, která respektuje starobylé recepty zděděné po našich předcích, a vynikající marmelády vyráběné ručně, aby uspokojily i ty nejnáročnější chutě.
Disponujeme více než 20 odrůdami řemeslných marmelád.