Francie, Rochonvillers
...Celé zvíře dodané připravené k porcování (40 dní trvanlivosti pod vakuem)...
Portfolio (15)
Německo, Balingen
Již po generace je jméno Bizerba úzce spojeno s tématem "váha". Nejvyšší kvalita, inovativní řešení a komplexní nabídka služeb – to je Bizerba. Bizerba nabízí zákazníkům z řemesla, obchodu, průmyslu a logistiky jedinečné portfólio řešení z hardwaru a softwaru zaměřené na centrální veličinu "váha". Široké spektrum služeb od poradenství přes servis, etikety a spotřební materiály až po leasing dopl...
Portfolio (190)
Turecko, Torbali/izmir
Vítejte u ET TAMBURU DÖNER TEKNİK, vašeho preferovaného obchodního partnera pro nejmodernější technologie a řešení zpracování masa. S více než 35 lety odbornosti v oboru hrdě sloužíme restauracím, kebabům, hotelům a masným výrobním společnostem z naší základny v Turecku. Naše stroje na marinování masa v tamburu přinášejí revoluci v marinování a sušení pomocí pokročilé metody chlazeného míchání, co...
Portfolio (30)
Francie, Bertrimoutier
...Na vyžádání Křepelky s hlavou, předem vyčištěné a připravené k vaření, o minimální hmotnosti 220 gramů. Balené v obalu po 2, 4 nebo 6 kusech. Datum minimální trvanlivosti (DMT) 14 dní. Rodinné balení Balené v krabici po 10 nebo 20 křepelkách. Datum minimální trvanlivosti (DMT) 14 dní.
Portfolio (68)
Itálie, Novoli
...abychom prodloužili jejich trvanlivost. CHARAKTERISTIKY PRODUKTU A PODMÍNKY PRODEJE Hlemýždi 100% přírodní, již očištěné a zbavené hlenu, připravené k okamžité konzumaci Období prodeje: od května do srpna Balení v síťových pytlích po 5 kg Paletové zásilky po celé Itálii a Evropě při chlazené teplotě Minimální objednávka 800 kg...
Portfolio (71)
Švýcarsko, Thusis
...Vyhýbáme se přísadám a konzervačním látkám. Produkty jsou veganské, bez laktózy a bez lepku. Okamžitě připravené k použití Užijte si srílanskou kuchyni bez velkého úsilí. Koření kari se snadno integruje do různých receptů.
Portfolio (10)
Belgie, Beringen
...Kostní hovězí maso se připravuje z dolní části přední nebo zadní nohy. Protože tento kus pochází z svalu, který je neustále používán k pohybu, obsahuje vysoké množství pojivové tkáně. Tato tkáň se při přípravě pomocí pomalých vlhkých metod vaření, jako je zapečení a dušení, rozpadá a dodává bohatou, plnou chuť a lahodnou želatinovou texturu.
Portfolio (189)
Polsko, Lublin
VisGrana je výrobcem Teksturowaných Bílkovin Hrachových, Teksturowaných Bílkovin Pšeničných (TVP) a Hrachových Analogů Masa (HMMA/HME), bez sóji a bez GMO. Společně s našimi obchodními partnery nabízíme také hotová řešení založená na našich produktech. Dodáváme produkty vysoké a opakovatelné kvality zákazníkům B2B, výrobcům potravin a HoReCa, přičemž dbáme na životní prostředí. Máme certifikát...
Portfolio (20)
Francie, Bidart
...Moules s masitou texturou od Maison Caudalie jsou obalené v lehké tempuře a připravené k fritování v oleji při 180/190°. Mražené tapas balené v sáčku o hmotnosti 1 kilogram. Všechny naše zásilky jsou přepravovány při kontrolovaných teplotách, kvalita je hodnotou, se kterou Maison Caudalie nekompromituje!
Portfolio (59)
Belgie, Bruxelles
Jsme obchodní společnost specializující se na export zemědělských, mražených a FMCG produktů (pleny, pásky,…). Jsme přítomní v Evropě a Africe. V průběhu let jsme výrazně rozšířili naši nabídku produktů a rozšířili naši distribuční síť k potěšení našich vážených zákazníků. Exportujeme do celé subsaharské Afriky s kontrolou od pole/factory (EU, Amerika,…) až po dodání do Afriky. S FAGOU máte zaruče...
Portfolio (26)
Belgie, Anderlecht
...Máme připravené zásoby pro mokře a suchě solené a nesolené hovězí kůže, oslí kůže, kozí kůže, králičí kůže, ovčí kůže atd. s nejlepšími - 100 % čistými oslími kůžemi. Suché solené oslí kůže Specifikace Materiál: Osel Vzor: Mokře solené, suché, modré Použití: Nábytek, oděvy, kabelky, boty, pohovky Tloušťka: 1,4 mm - 1,6 mm Velikost: 42 sq.ft Název: Suché solené oslí kůže...
Srbsko, Ruma
... pomáhají zlepšovat chuť masa. Thamnidium (druh houby) je zvlášť známé a produkuje kolagenolytické enzymy, které významně přispívají k jemnosti a chuti sušeného starého masa. Kvůli nákladnému procesu sušení bylo dosud připravené maso dostupné pouze v elitních restauracích a hotelech...
Portfolio (8)
Francie, Riec Sur Belon
... Francie): Pocházejí z přírodních ložisek na dně, loví se pomocí drapáků tažených po dně moře loděmi. Její velmi vypouklá skořápka v barvě „modrofialové“ ukrývá žluté a velmi aromatické maso. Balení: pytle po 5kg-10kg-15kg / vaničky v modifikované atmosféře po 4x1,4kg-8x1,4kg (s dobou trvanlivosti 7 dní) Nabízíme je bez byssu (připravené k vaření): čištěné pomocí stroje, který umožňuje odstranit byssus, ale také v neodstraněné variantě.
Francie, Rungis
...MARTIN je společnost specializující se na velkoobchodní prodej masa. Balení v ochranné atmosféře umožňuje delší uchování produktů a v velmi dobrých podmínkách. Díky tomuto uchování zůstává kvalita produktu nezměněna po otevření obalu. Naše produkty pocházejí převážně z Anglie, Irska, Rakouska, Nového Zélandu a Argentiny. Máme také produkty balené v PAD (připravené k porcování).
Německo, München
...Perfektně vyvážená směs prvotřídní Arborio rýže a vybraných ingrediencí, jako jsou sušené houby a voňavé bylinky. Lahodná, plnohodnotná a z přírodních surovin, tato směs se skvěle hodí jako kompletní vegetariánské (také veganské) jídlo, nebo tvoří nádherný základ, ke kterému můžete přidat maso nebo rybu. Rychlá alternativa k domácímu risottu se všemi přírodními ingrediencemi. Připraveno za...
Portfolio (28)
Španělsko, Guijuelo
...Šunka z ramene krmená žaludy Alta Gastronomía přetéká intenzivní chutí a svěžestí luk. Její intenzivní barva a aroma nás také přenášejí zpět do přírodní sklepa, kde šunky odpočívaly více než tři a půl roku, připravené potěšit i ty nejzkušenější chutě svým naprosto dokonalým nádechem soli. Pouze ty nejvýjimečnější kusy jsou klasifikovány jako Alta Gastronomía.
Portfolio (10)
Francie, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
Portfolio (10)
Itálie, Pescara
...Lumache da gastronomia helix aspersa muller spurgate e pronte alla cucina. LE NOSTRE LUMACHE HELIX ASPERSA MULLER Tento druh se nachází v různých klimatech a půdách. Roste rychle v našich chovech, živí se pouze vegetací, bez použití krmiv. Náš metod a CICLO NATURALE ALL’APERTO nám umožňuje chovat naše šneky pouze a výhradně na rostlinné stravě, abychom získali produkt vyšší kvality jak z hlediska organoleptických vlastností, tak kulinářských. Používá se jak jako předkrm, tak jako hlavní jídlo. Maso, které ji charakterizuje, má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuků.
Portfolio (5)
Portugalsko, Baleizao
...Měkké a šťavnaté, ideální pro kulinářské kreace. - Kuřecí nohy třídy A: Ideální do polévek, dušených pokrmů a exotických jídel. - Kuřecí MJW (Mid Joint Wings) třídy A: Lahodná křídla na olizování prstů. - Celé kuře třídy A: Čerstvé a masité, připravené na pečení nebo grilování. - Kuřecí křídla s 3 klouby třídy A: Perfektní na předkrmy a svačiny. - Kuřecí prsa bez kůže a kostí třídy A: Libové a měkké filety pro různé pokrmy. - Kuřecí stehna třídy A: Bohaté na chuť, ideální na grilování nebo smažení. - Čtvrtky kuřecích stehen třídy A: Vyvážené tmavé a bílé maso pro vaření.
Portfolio (3)
Spojené království, Telford
... mohou být použity v obchodě jako pultové sáčky, uzavřené v procesu výroby nebo dokonce prodávané zákazníkům, aby si do nich dali vlastní jídlo. Naše Sira-Cook™ Siralon nylonové pečící sáčky jsou ideální pro celé kuřata, krůty nebo jiné kusy masa/mořských plodů a zanechávají maso šťavnaté a chutné, a také zkracují dobu vaření - a mohou být také baleny do fólie a tepelně uzavřeny. Další produkty Siralon zahrnují nylonové sáčky pro vaření v mikrovlnné troubě.
Portfolio (4)
Turecko, Istanbul
... (dávka) připravené pomocí míchacího stroje je homogennější než krmiva, která jsou podávána ručně, tato homogenita umožňuje zvířatům sníst více krmiva. • Stroj na míchání krmiva pro maso bude konzumovat krmivo stejnou rychlostí a se stejnou homogenitou. • Míchací stroj na krmivo plní vláknité krmivo pomocí nožů drtiče. Zajišťuje homogennost mícháním vláknitých krmiv, která jsou nasekána s ostatními krmivovými materiály. Tímto způsobem se zabraňuje trávení vláknitých krmiv bez trávení.
Portfolio (102)
Francie, Castelnaudary
...{"COMPOSITION":"Složení: Vepřové maso a krev, původ Francie, CELER, sůl, pepř, koření","CONSEIL DU CHEF":"Tip šéfkuchaře: Masový jelito připravené v konzervě má texturu podobnou rilletám, podávané při pokojové teplotě, obohatí vaše občerstvení a překvapí vaše přátele."}...
Portfolio (37)
Belgie, Arlon
...Tento sortiment hub a zeleniny byl speciálně navržen pro vaření na woku. Skládá se z hlívy ústřičné, žlutých hub, brokolice, cukety, mrkve, cibule a pórku. Tipy na přípravu Tyto zeleniny jsou "připravené k použití". Abychom si vychutnali jejich plnou chuť, doporučujeme vaření na woku, do kterého můžete podle svých chutí a kreativity přidat maso, koření a další přílohy. Tipy na skladování Naše...
Portfolio (49)
Francie, Varennes-Jarcy
... lékořice a balzamikového octa. Jeho umami chuť mu umožňuje ladit jak se slanými, tak se sladkými pokrmy a dochutí vaše předkrmy, maso, ryby, zeleninu a dezerty. Nabízíme několik formátů přizpůsobených vašim potřebám: - Sáček na uchování 15 g hřebíčků - Sáček na uchování 50 g hřebíčků Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před vlhkostí a světlem.
Portfolio (5)
Francie, Neuve Maison
... obaly mají výhodu, že jsou připravené k použití, protože nevyžadují žádnou montáž. Potažený plastový karton je obzvlášť užitečný pro: - Transport potravinářských výrobků bez nadměrného balení - Transport čerstvých a vlhkých potravin - maso, mořské plody, sýry - Průmyslovou výrobu, kde prach představuje problém kvality.
Portfolio (3)
Francie, Compiègne
...atd., pečivo, krevety, slávky, ořechy, arašídy, atd., těstoviny, snacky, mražené ryby, mražené maso. Krmení pro zvířata: granule, dehydratované produkty. Nejídlo: šrouby, matice,… Vertikální balicí stroj, který plní a formuje sáčky, speciálně navržený pro balení sypkých produktů do sáčků z rolí filmu. Díky kompaktnímu a nízkému profilovanému designu je stroj ideální pro křehké produkty. Díky konstrukci z nerezových a kompozitních materiálů je stroj dokonale vhodný pro průmysl...
Portfolio (59)
ufs.country_names.RU, Moscow
... a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232...
Portfolio (178)
Španělsko, Torrent
...Chlorofyl Chlorofyl je zelený pigment nacházející se v listech, trávě, zelenině a ve všech organismech schopných fotosyntézy. Hlavním pigmentem je E140 Chlorofyl, avšak ten je relativně nestabilní s nízkou intenzitou barvy. Často je produkt ošetřen měděnými solemi, aby vznikl E141 Cu Chlorofyl, který má živější odstín a větší stabilitu. Aplikace: Mléčné výrobky, Cukrovinky, Nápoje, Přípravené potraviny, Maso...
Portfolio (31)
Německo, Türkheim
...vertikální kráječ Ø 350 mm Kráječ MAV CARNE 350, 720x658x530 mm, 230 V, 275 W, nůž: Ø 350 mm, vertikální kráječ, šířka řezu: až 30 mm, odnímatelný ochranný kryt, integrované broušení, 42 kg Speciálně vhodné pro maso! 1.374,00 EUR plus 19 % DPH bez nákladů na dopravu GAM Zeleninový kráječ A2/2GT až 150 kg/h Zeleninový kráječ A2/2GT, 235x550x560 mm, 230/400 V, 0,55 kW, až 150 kg/h, 250 ot./min., s 2...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play