...Prosciutto di Parma DOP dostupný v různých zráních. Vyrobeno z kýty těžkého prasete, narozeného a chovaného v Itálii, krmeného kvalitními potravinami. Sladkost a kvalita dělají z tohoto sušeného masa prosciutto vzácné chuti. Dostupné v formátech s kostí, bez kosti Addobbo a bez kosti Pressato.
Finsko, Turku
... EMAS; certifikaci BRC a IFS a další. V současnosti italský trh představuje 95 % našeho obratu, zatímco zbývajících 5 % je rozděleno mezi všechny ostatní země, do kterých vyvážíme: Evropa, Rusko, USA, Japonsko, Mexiko, Kanada, Austrálie, Brazílie. Naše šunka, která zraje alespoň 16/18 měsíců, se prodává s kostí, bez kosti nebo krájená v ochranné atmosféře.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play