Itálie, Guardiagrele
Německo, Bad Bentheim
...Původ: Naše biologické ovesné mouky začínají s biologicky pěstovanými a sklizenými ovsy z Finska. Co je ovesné mouka? Ovesné mouka se skládá z ovesných zrn, která jsou mleta na mouku. Není to totéž jako ovesné vločky, kde jsou ovesná zrna krájena a plochá válcována. Ovesné mouka je skvělou ingrediencí na pečení pro koláče, palačinky, sušenky atd. Ovesné mouka je zdravá Ovesné mouka je zdravou...
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Ovesná mouka je dobrou volbou pro pečení. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovesné sušenky a palačinky. Nutriční specialisté se domnívají, že oves je zdravější než jiné obiloviny. Když se ovesná mouka přidá do pekárenských výrobků, stávají se nadýchanějšími a drobivějšími, takže tato mouka může sloužit jako náhrada pšeničné mouky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení obilovin, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 600 g...
Portfolio (116)
...25 KG Kraft Bag. Určení použití: Sudem chlebová směs (10 kg), ingredience kvasnice (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, hnětení 10 minut pomalu, 7 minut rychle. 1. Fermentace 15 minut (na pultu). 2. Fermentace trvá 30 minut. Pečení 30-35 minut. Skladování 1 rok na chladném a suchém místě.
Portfolio (194)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play