Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z čistého ovčího mléka. Jeho hmotnost je přibližně 7,500 kg. Canestrato ještě intenzivněji uchovává starodávnou chuť sýra. Tradice je v naší výrobě stále živá, díky naší oddanosti při hledání a péči o to, co je nejcennější a nezapomenutelné, a co bylo předáno z dávné zemědělské kultury v oblasti mlékařství. Ve skutečnosti se v našich produktech dají znovu objevit chuť a aroma, které jsou dnes možná trochu zapomenuté, a canestrato může být toho důkazem. Jeho zrání trvá minimálně 4 měsíce a může být také k dispozici v balení vakuově uzavřeném v hmotnostech 1/2, 1/4, 1/8.
Portfolio (48)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce je sýr s aromatickou a velmi charakteristickou chutí, výsledkem setkání mezi pikantními tóny polostárnutého pecorina a velmi sladkými tóny čerstvého vincotta. Pevná kůra barvy tmavé hlavy obklopuje drobivou a mírně tavenou hmotu, s náznaky mléka, čerstvého moštu a vína. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají exkluzivní a reprezentativní chuť regionu, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play