Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený z ovčího mléka při teplotě přibližně 30/32 °C. Tímto způsobem zpracování se získává pecorino s bílou, mírně drobivou texturou a suchou, jemnou chutí. Výroba je plánována ve dvou velikostech: jedna ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,450 kg, druhá ve tvaru přímého válce o hmotnosti přibližně 1,900 kg. Před uvedením na trh je ošetřen kůrou s černým plastikoatem. Zrání přibližně 60/70 dní.
Portfolio (48)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce je sýr s aromatickou a velmi charakteristickou chutí, výsledkem setkání mezi pikantními tóny polostárnutého pecorina a velmi sladkými tóny čerstvého vincotta. Pevná kůra barvy tmavé hlavy obklopuje drobivou a mírně tavenou hmotu, s náznaky mléka, čerstvého moštu a vína. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají exkluzivní a reprezentativní chuť regionu, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play