Itálie, Imperia
... askorbová (antioxidant). Žádné kešu, klíčky pšenice nebo jiné ingredience cizí ligurské tradici. Calvi DOP genovéské bazalkové pesto bez česneku má intenzivní zelenou barvu a vyznačuje se svěží a jemnou chutí. Etiketa produktu V sekci 'Přílohy' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu. Párování Výjimečné koření pro první chody. Způsob skladování Skladujte na suchém a chladném místě, daleko od zdrojů tepla. Po otevření uchovávejte v chladničce (+4 °C) a spotřebujte do 5 dnů. Kód: PESTO SA 180...
Portfolio (44)
Itálie, Orbassano
...Lasagne al ragù je klasický kult a jedno z jídel, které proslavilo italskou kuchyni po celém světě. Tato verze, ta nejznámější ze všech, je ochucena typickým ragú z mletého masa po bolognese a bešamelovou omáčkou. Lasagne s rustikální chutí, přesně jako ty, které se připravují v italských domácnostech, připravené k vychutnání a které potřebují jen ohřát.
Portfolio (57)
Francie, Aiguilhe
... masa, jehněčí (černá rasa z Velay), telecí z Velay a Forez, fin gras z Mézenc, vepřové z Haute-Loire. Telecí hlava, vepřové nohy, maouche lozérienne, auvergnatský hrnec, kuře v hrnci, telecí blanquette. Řada tradičních francouzských omáček, omáčka gribiche, omáčka meurette, omáčka ravigote, zelená omáčka, omáčka madeira, omáčka à la diable, aioli. Řada pestos s bylinkami, pesto z medvědího česneku, pesto z kopřivy. Sosse, omáčka, produkt z Francie, tradiční francouzská kuchyně vařená šéfkuchařem. Práce na zakázku.
Itálie, Misterbianco
Produkty ze sicilské země, rybí caponata a omáčky na těstoviny, přílohy připravené šéfkuchařem restaurace Antica Marina v Catanii. Extra panenský olivový olej DOP z Etny, sicilská bílá a červená vína. Mandlové pesto s krevetami, kaštanové pesto s langustami, čerstvá tuňáková vejce a artyčoky, tuňáková caponata a mnoho dalšího.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play