Francie, Montargis Cedex
Luxusní cukrář již tři generace, je oficiálním tvůrcem pravé Prasline. Originální recept na Prasline od roku 1636. Francouzský chocolatier.
...Scorzetta je tradiční typický dezert z Bernaldy, který se dnes stal rafinovanou a vyhledávanou klasikou. V historické cukrárně l'Orchidea, instituci v Bernaldě, městě s hlubokými tradicemi v provincii Matera, vyrábí cukrář Vincenzo Zito již více než 50 let scorzetty podle starého tradičního receptu, s pomocí pečlivě vybraných surovin a vynikajících ingrediencí, zpracovaných tak, jak velí tradice...
Bulharsko, Sofia
Radi Stambolov je nejznámější bulharský cukrář. V jeho čokoládovně najdete spoustu kvalitních čokoládových produktů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play