Španělsko, Terrasa
Výrobci masných produktů, špízy a kebaby z vepřového, krůtího a kuřecího masa, stejně jako marinovaná křídla a solené kosti.
Portfolio (2)
Španělsko, Pontevedra
... sektor, jako například vepřové a jehněčí maso v mražené podobě. V lednu 2007 byla spuštěna nová automatická řezací linka, která je jednou z nejmodernějších v Evropě. Specializuje se na zpracování kuřat jak v čerstvé, tak v mražené podobě, rozšířily se prostory a stali jsme se importéry v sektoru jehněčího masa s množstvím nových položek a specialit. Lago Aves má tým lidí s bohatými zkušenostmi a...
Portfolio (3)
Slovensko, Kopčany
Vyrábíme maso a masové výrobky dle přání zákazníka. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Dodáváme do obchodních řetězců, ale i pro malé zpracovatele, například hotdog. Část produkce masa prodáváme z vlastního chovu skotu a vepřového z farmy Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. V chovu skotu je nosným programem chov krav masného plemene GASCONNE bez tržní produkce mléka spojený z odc...
Německo, Nordhorn
„Žijeme kvalitou“ Společnost Crown Meat GmbH, patřící do rodinného podniku TEN KATE, se specializuje na výrobu vepřového masa pro průmysl uzenin a na zpracování vedlejších produktů z porážky. Hlavní myšlenkou naší společnosti je dosáhnout budoucnost-orientované, ekologicky šetrné a kvalitní výroby surovin, v souladu s mottem: „Žijeme kvalitou“. Naše výrobní zařízení, které bylo dokončeno na konci ...
Srbsko, Sombor
Jsme společnost Big Brother 025 ze Srbska. Pracujeme s mraženým nebo čerstvým masem, vepřovým, drůbežím a hovězím. Jsme mladá společnost a naše podnikání vykonáváme jako zprostředkovatelé. Zaručujeme se za smluvené množství a všechny ostatní detaily transakcí.
Španělsko, Sant Boi De Llobregat
Společnost zaměřená na distribuci čerstvého nebo zmrazeného iberijského vepřového masa, iberijských šunek a iberijských uzenin.
Belgie, Vaux-Sur-Sure
Situované ve Vaux-sur-Sûre v srdci belgického Arden, mezi Bastogne a Neufchâteau, skutečné místo pro renomované uzenářství, jsou podniky Hartman specializovány již několik generací na vykošťování a porcování prasat. Mnoho produktů je zde připravováno: „Delikatesa z Sûre“, sušená a mírně uzená šunka vyráběná tradičním způsobem. Ale také vařené šunky, klobásy, paštiky, jelita, lisovaná hlava,...
Belgie, Tielt
Delavi je spojnicí mezi chovatelem prasat a masným zpracovatelským sektorem. Jako bývalé jatka spolupracujeme od svého vzniku v roce 1946 úzce s chovateli prasat a krmivářskými společnostmi. To nám zaručuje, že můžeme neustále pracovat s co nejkvalitnějším a nejzdravějším vepřovým masem. V roce 1991 se Delavi vědomě zaměřila na porcování, vykosťování, balení a distribuci vepřového masa. Od té dob...
Belgie, Soumagne
LA HALLE PAYSANNE je řeznictví/maso-uzenářství. Všechny kroky, od porážky až po prodej produktu, jsou pečlivě kontrolovány a splňují přísné hygienické normy. Maso také podléhá bakteriologickým kontrolám prováděným akreditovanou nezávislou laboratoří. Tento velmi krátký distribuční řetězec, bez zprostředkovatelů, zaručuje kvalitní produkt, chutné maso. Řezání se provádí přímo v řeznictví, stejně ja...
Nizozemsko, Lekkerkerk
Wellink je společnost specializující se na zpracování vepřového masa s výrobou 700 000 kg produktů týdně. Produkty, které dodáváme, jsou na míru: doslova přizpůsobené vašim požadavkům. Začínáme u velkoobchodu a končíme u zakázkových produktů. Kromě toho jsme schopni vám také dodat vařené a zmenšené produkty. Snažíme se vám vzít všechny úpravy, kterými musí suroviny projít, z rukou. Tak můžete okam...
Černá Hora, Podgorica
VÍTÁME VÁS V EKOKEY doo; HOVĚZÍ - DRŮBEŽ - VEPŘOVÉ Jsme společnost, která realizuje vaše zásilky z našeho 2000 m² chladicího skladu v přístavu Bar s vysokou kapacitou nakládky v Černé Hoře. Jsme výrobci z Černé Hory, Srbska, Bosny a Hercegoviny a Chorvatska (Hovězí - Ovčí - Drůbež) Naše produkty: Vyrábíme hovězí maso a vnitřnosti a zpracované hovězí výrobky, ovčí maso a ovčí vnitřnosti v naší...
Portfolio (3)
Dánsko, Kobenhavn
...divoké ryby (tuňák, zlatá makrela, groupér atd.), farmově chované ryby (červená/černá tilapie, barramundi atd.), chobotnice (chobotnice, desetiramenná chobotnice), měkkýši (mušle, krab), přidaná hodnota mořských plodů (sushi, nobashi, torpedo atd.), konzervované mořské plody, další (žáby, surimi atd.). Vepřové nohy, čerstvá vepřová kýta bez kosti, mražené vepřové ocasy, vepřová panenka, vepřové žebro, půl prasete, omasum hovězí.
Finsko, Turku
Z globálního pohledu získáváme produkty v hlavních výrobních oblastech Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Dálného východu. Naše hlavní produktové skupiny zahrnují Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, drůbež, vepřové, hovězí, ryby, hranolky, zeleninu, nealkoholické nápoje a mléčné výrobky. Jako dodavatel...
Portfolio (177)
Španělsko, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Velký výběr mas Všechna masa jsou prvotřídní kvality a splnila přísné hygienické kontroly, potvrzené certifikací CE. Doručení domů pro průmyslové zákazníky. Disponujeme vlastními masy: - Jehněčí. - Mladé jehněčí a kotlety z jehněčího. - Hovězí, koza, vepřové. - Selátko, různé uzeniny. Velkoobchod s masem. Chladírenský sklad a bourárna. Výroba uzenin. Distribuce do hotelů, restaurací, škol a kolektivů.
Portugalsko, Baleizao
V DPAQ LDA je kvalita naší nejvyšší prioritou. Dodržujeme přísné standardy a protokoly, abychom zajistili, že všechny naše produkty splňují nejvyšší úrovně kvality, bezpečnosti a čistoty. Naše masné produkty, jako jsou (kuřecí, vepřové, hovězí, krůtí, telecí, koňské, velbloudí, jehněčí, ovčí, kozí), jsou schváleny Generální správou cel Číny (GACC) pro export do Číny, Hongkongu, Koreje, Vietnamu...
Portfolio (3)
Polsko, Walendow
VELKOOBCHOD S MRAŽENÝM MASEM - EXPORT...
Litva, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
... pro dobré výrobní praktiky a požadavky na jatka a závody na odstraňování kostí skotu. Agaras vyrábí chlazené nebo mražené hovězí svíčkové, roštěnce, hovězí kýty, hovězí plátky, hovězí zadky, hovězí kulatiny, hovězí kolena, odřezky, bezkostní přední čtvrtě, bezkostní břicha, vnitřní/vnější hovězí tuky, vedlejší produkty, vnitřnosti, šlachy, kosti pro lidskou spotřebu, kosti 3. kategorie, tuk 3. kategorie, krev 3. kategorie, hovězí kůže a také chlazené vepřové jatečné těla, chlazené nebo mražené vepřové nohy, hřebínky, plece, krky, břicha, svíčkové, odřezky, vnitřnosti, řezné tuky, tuky z krku, kůže.
Portfolio (32)
Obchod s porcovaným vepřovým, hovězím a jehněčím masem, porcovací místnost v VIC, zahraniční trh,...
Spojené království, Buntingford
V rámci naší produktové nabídky spravujeme jak mražené, tak chlazené vepřové, kuřecí, krůtí, hovězí, jehněčí a mořské plody, které pocházejí od schválených globálních dodavatelů z Asie, Ameriky a EU. Standardně poskytujeme úplnou sledovatelnost a naprostou transparentnost ve všech prvcích dodavatelského řetězce a na požádání jsou k dispozici individuální programy pro pohodu zvířat. Naše rozsáhlé znalosti v oblasti řeznictví a výrobních procesů nám umožňují nacházet hodnotu prostřednictvím inovací, aby naši klienti zůstali konkurenceschopní na svých trzích.
Velkoobchod s bílým masem (drůbež, králičí); Velkoobchod s červeným masem (vepřové, hovězí, jehněčí); Velkoobchod se zmrazenými produkty (bramborové hranolky, zelenina, ryby, maso); Velkoobchod s potravinami pro catering. Naše společnost sídlí v Bronte na svazích Etny a distribuuje produkty po celém východním Sicílii.
Francie, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE je společnost specializující se na výrobu a obchodování s vepřovým masem. FIPSO je jediná francouzská jatka, která vyváží vepřové maso do Spojených států a Číny. Produkty FIPSO mají řadu certifikátů. Některé produkty z výroby jsou označeny: IGP vepřové maso z Jihozápadu, IGP šunka z Bayonne, červená značka vepřové maso z volného chovu a řetězec bez GMO.
Portugalsko, Garvão
... ekosystém, který v Alenteju převládá, charakterizovaný porosty korkových a dubových stromů, v nichž černé prase využívá žaludy, plody těchto stromů bohaté na olejovou kyselinu, které spolu s genetikou plemene dodávají masu charakteristickou mramorovanou strukturu, jež jej činí jedinečným a zdravým, poskytujícím nezaměnitelnou chuť a aroma. -------- Zpracování černého prasete chovaného na pastvinách. Čerstvé maso z černého prasete, Šunky a plece z černého prasete a uzeniny. Přirozené zrání Garvão - Ourique Alentejo...
Jsme rodinná firma, která se zabývá porážkou, zpracováním získaného surového materiálu a prodejem hotových produktů. Naše maso je vysoce kvalitní, protože máme vysoce kvalifikovaný personál a také důvěryhodné chovatele, se kterými spolupracujeme již mnoho let. Nabízíme čerstvé maso s kostí nebo bez kosti, stejně jako široký sortiment mražených produktů. Máme zavedený systém HACCP, GPP, GHP.
Belgie, Westrozebeke
... vepřového masa. Tím získává důvěru zákazníků ve 40 zemích po celém světě, především v distribuci, velkoobchodu a nákupních centrech, ale také v maloobchodu, pohostinství a cateringovém sektoru. Westvlees nabízí nebalené, předbalené a hluboce zmrazené vepřové maso.
Francie, Luc La Primaube
...Společnost BOUSQUET se specializuje na řezání, zpracování a obchodování s kvalitním masem pro RHF/BCT. Nabízí hovězí, vepřové, jehněčí, skopové a telecí maso. Jako záruka kvality má společnost od roku 2010 povolení k distribuci BIO masa a masa s označením Label Rouge.
Belgie, Eeklo
NV M. Ryckaert je velkoobchod s masem specializující se na vepřové. Prodáváme jak půlky jatečných těl, tak i porcované kusy. Máme vlastní jatka pro prasata.
Belgie, Gent
...Locks (F1012), založená v roce 1984, je přední rodinná firma v oblasti porážky, vykosťování a zpracování vepřového masa. Mezitím se Locks stala zavedenou značkou v masném průmyslu, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. Řemeslná zručnost, flexibilita a porážka a vykosťování "na míru" jsou našimi hlavními přednostmi. Nabízíme jak čerstvé, tak mražené produkty.
Francie, Rungis
GRG SA - Velkoobchod s masem na MIN v Rungisu od roku 1984. GRG SA je největší masná struktura na trhu. Hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, vnitřnosti, v celých kusech nebo balené jako bezkostní maso a vakuově zabalené, najdete všechny hlavní kategorie masa. Ať už vaše klientela hledá výjimečný produkt nebo objem za nízkou cenu, přizpůsobíme se vaší poptávce díky našim mnoha partnerským jatkům...
Španělsko, Baeza
...Naše společnost sbírá vnitřnosti a střeva z několika španělských jatek (vepřové, kuřecí, jehněčí, hovězí). Naše čísla závodu jsou ES 10.08033/TO CE a ES 10.14976/J CE.
Francie, Niort
Od svého vzniku v roce 1974 je Baty viandes společností zabývající se porážkou a zpracováním masa, specializující se na vepřové maso, které nakupuje od regionálních chovatelů. Společnost Baty-Viandes dnes nabízí širokou škálu produktů z vepřového masa, od holého masa až po balení v UVCI. Produkty jsou baleny do fólie a pod ochrannou atmosférou, s nabídkou poloslazených a kořeněných variant podle ročních období. Společnost zajišťuje většinu svých dodávek vlastní flotilou kamionů.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play