Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Představuje se zlatavou barvou s jemným lososovým nádechem, toto vynikající růžové šampaňské od domu Charles Heidsieck nás okamžitě okouzlí svou krásnou chutí. Na patře se objevují lahodné aroma brioche, másla, mandlí a lískových oříšků, doplněné o chutnou kořeněnou notu (skořice, šafrán atd.) a jemné tóny červeného ovoce (jahoda, malina). Šampaňské, které si získá srdce, ohromuje svou...
Portfolio (321)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: atraktivní, hluboké třešňově červené víno. - Aroma: intenzivní, komplexní vůně, typické pro Cabernet Sauvignon. Kořenité tóny, převážně černého pepře a toffeed, jsou krásně zkombinovány na ovocném pozadí. - Chuť: komplexní a strukturovaná na patře. Má čerstvé ovoce a kořenité tóny; kulaté, vyvážené a svěží.
Portfolio (10)
Francie, Poitiers
...Whisky Johnnie Walker White Walker byla navržena tak, aby se skladovala v mrazáku a mohla se vychutnávat zmražená. Je to poměrně jemná whisky, která odhaluje aroma karamelu, vanilky a červeného ovoce.
Portfolio (195)
Francie, Bohas-Meyriat-Rignat
...Zelený čaj China Sencha*, citronová tráva*, citronové kůry*, esenciální olej z limetky*, máta*, přírodní citronová aroma, přírodní aroma máty peprné, květy měsíčku*, extrakt z vanilky*. *Produkty pocházející z ekologického zemědělství Tipy na přípravu 1 L ledového čaje 15-20 g/L čaje 1 litr vody Cukr nebo med pro větší lahodnost Čerstvé ovoce a/nebo čerstvá máta pro větší svěžest Pro ledový čaj...
Portfolio (187)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Extra panenský olivový olej de La Chinata se vyznačuje především čtyřmi základními charakteristikami: *Intenzivní žlutá barva s nádechem zelené. *Sladká a jemná chuť, bez pálivého a hořkého vkusu, který je charakteristický pro oleje z jižního Španělska. Proto je chuť tohoto oleje skutečně příjemná a při ochutnání je to autentický zážitek. *Aroma zralého ovoce. *Velmi vysoký obsah...
Portfolio (10)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Francie, Parnac
...Flexibilní a ovocné. Šaty granátového jablka vyjadřují aroma červeného ovoce: černý rybíz, ostružiny, červený rybíz, třešně, fialky s pečlivě dávkovanými flexibilními tříslovinami. Podávejte: 15 - 16 °C. Doporučené jídlo: Jako aperitiv s jedním typem, s některými masnými výrobky, grilováním, středomořskou kuchyní, saláty, sýry.
Portfolio (4)
Itálie, Mazara Del Vallo
...Sicilský cannolo je určitě jedním z nejznámějších, nejoblíbenějších a především vyvážených dezertů po celém světě. Symbol ostrovního cukrářského umění, je jednou z nejvíce oceňovaných specialit sicilské cukrařiny. Vafle cannola je křupavá, vnitřek je sladkou něhou pro patro obohacenou o kandované ovoce, čokoládové kousky, aroma vanilky a/nebo skořice.
Portfolio (8)
Portugalsko, Leiria
...Komplexní aroma červeného ovoce a koření. Jeho chuť odpovídá aromatu, je bohatá a plná, s vysoce kvalitními tříslovinami a dlouhým, sametovým závěrem.
Portfolio (6)
Španělsko, Sevilla
... intenzita. Jemné tropické aroma jako ananas, jahoda nebo zelený mango a bílé peckovité ovoce jako meruňka. Chuť: Dobrá kyselost, dobře definovaná a příjemná. Lehký slaný nádech, lehká vegetativní zeleň, něco krémového. Velmi vyvážený a střední závěr.
Portfolio (9)
Belgie, Couvin
...Hnědé pivo v láhvi. Sladké a krémové s aroma červeného ovoce a mírně karamelového sladu. Teplota skladování: 3°C < T° < 25°C Teplota konzumace: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alc. 7.5 Vol PLATO 16.4 Dostupné formáty: 33 cl - 75 cl...
Portfolio (8)
Francie, Marseille
...Květ CBD Jamaican Haze je odrůda CBD s převahou Sativa, pocházející z Jamajky, která se vyznačuje svým jedinečným aroma a chutí, stejně jako stimulačními a energizujícími účinky. Hlava Jamaican Haze má tmavě zelenou barvu s jemnými oranžovými pestíky. Vydává sladké a kořeněné aroma s tóny tropického ovoce a borovice. Co se týče účinků, Jamaican Haze může nabídnout pocit klidu a uvolnění, zatímco stimuluje mysl a podporuje kreativitu a produktivitu. Reference: HB0235 Obsah THC: 0,27 Obsah CBD: 5,75...
Portfolio (127)
Francie, Les Riceys Bas
...Neodolatelná jemnost této polosuché cuvée vám přinese lahodné a hřejivé chutě. Visuální: Jasná, průhledná a zářivá barva, sytě zlatá. Pěna je hustá, homogenní, bublinky jemné. Olfaktivní: Jeho vůně je velmi expresivní, aroma bílého a žlutého ovoce se projevuje s kulatostí a elegancí, následováno aroma sušeného ovoce a pečiva. Chuť: Zralé a ovocné, harmonicky se vyvažuje s velmi dobře spojeným dosážením.
Portfolio (15)
...„Unico NOK 9-0-30+ME“ poskytuje rostlinám důležitou živinu, draslík, který je nezbytný pro život a vývoj rostlin, spolu s vysokou koncentrací draslíku ve svém obsahu. Draslík hraje klíčovou roli v aktivaci enzymů a koenzymů, fotosyntéze, tvorbě bílkovin a přenosu sacharózy v rostlinách. Zlepšuje zbarvení plodů a podporuje kvalitu plodů, přispívá k zlepšení aroma a celkové kvality ovoce tím, že podporuje vývoj rostlinných tkání. Kromě toho prodlužuje trvanlivost plodů, které jsou citlivé na skladování, jak na regále, tak ve skladu.
Portfolio (8)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Belgie, Marche-En-Famenne
...U Tomega najdete veškeré vybavení a potřeby potřebné pro výrobu a zpracování jogurtů. V naší nabídce zařízení: pasterizátory, jogurtovače, termočelící stroje, dávkovače... vaše zařízení na míru pro vybavení vašeho pracovního prostoru. V našich dodávkách v obchodě: konzervované ovoce, ovoce v kbelících, aroma, kultury, suroviny, obaly na sklenice, skleněné obaly, víčka, fólie... Máte problémy s výrobou? Váš hotový produkt nesplňuje vaše očekávání? Žádný problém, po podání žádosti obdržíte přizpůsobené rady a informace.
Portfolio (7)
...To vám umožňuje vychutnat si jejich nesrovnatelné aroma a chutě a jejich nutriční vlastnosti, s nejlepší kvalitou. Monomero pracuje s hodnotami, které nám umožňují reagovat na rizika a příležitosti spojené s globálními výzvami, jako jsou změna klimatu, degradace ekosystémů, nedostatek zdrojů a růst populace. Naším závazkem je udržitelný rozvoj s environmentální odpovědností.
Portfolio (15)
Francie, Soing-En-Sologne
...Jemná bublina, která uvolňuje aroma šťavnatého bílého ovoce. Přímá chuť s krásným útokem a dobrou svěžestí. Domaine:DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation:AOC Crémant d'Alsace Région:ALSACE Couleur:Blanc Cépages:Pinot blanc 100% Mode de culture:Agriculture raisonnée Caractère:Sec Contenance:75cl Poids:1 kg...
Portfolio (100)
Francie, Objat
...Ingredience: Mléčná čokoláda 38% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: řepkový lecitin), smarties (cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, máslo na pečení, pšeničná mouka, sušený filtrát syrovátky, rýžový škrob, emulgátory: lecitiny; koncentráty z ovoce a rostlin: karthágo, ředkev, černá mrkev, citron, ibišek: koncentrát spiruliny, obalové látky: karnaubský vosk, bílý včelí vosk, přírodní vanilková aroma. Lízátko s černou čokoládou a smarties Ingredience: Hořká čokoláda 63% (cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin, bourbon vanilka...
Portfolio (109)
Francie, Arles
Itálie, Palagonia
... fra 6 e 12 %, al netto del sale eventualmente aggiunto. Utilizzato come base pronta per la preparazione di condimenti o per rilavorazioni industriali.":"Produkt pocházející z zdravých a zralých rajčat, které mají charakteristickou barvu, aroma a chuť ovoce, ze kterého pocházejí, díky lisování, případnému oddělení slupek a semen a částečnému odstranění vody, takže suchý zbytek je mezi 6 a 12 %, bez...
Portfolio (55)
Francie, L'union
...Fleur de CBD, která se na trhu objevila poměrně nedávno, je Mango Kush, což je výsledek křížení dvou odrůd: Mango a Hindu Kush. Tato odrůda si obzvlášť oblíbila slunce, teplo a suchý vzduch. Je to poměrně malá rostlina, která odhaluje poměrně objemné květy. Oceňována pro své aroma kush, ovoce a cukru, které připomínají mango, je Mango Kush květ konopí, který se konzumuje jak infuzí, tak...
Portfolio (197)
Španělsko, Murcia
...Odrůdy: Tempranillo 100%. Vinice: Všechny vinice patří rodině, což nám umožňuje kontrolovat produkci, provádět ošetření a vybírat různé vinice pro výrobu našich různých typů vína. Tímto způsobem pravidelně udržujeme naše cíle kvality. Zpracování: Kvasení v oxidu uhličitém s kontrolou teploty. Ochutnávkové poznámky: Třešňově červená barva se středně vysokou vrstvou, má čisté aroma červeného ovoce s náznaky lékořice. Jeho chuť se v ústech vyznačuje trvalostí, doprovázená vyváženou kyselinkou a jemnými tříslovinami. Odrůdy: Tempranillo 100%...
Portfolio (178)
Francie, Rouvres Les Vignes
...Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé je výsledkem směsi Pinot Noir a Coteaux Champenois. Tyto cuvées byly vybrány a smíchány, aby vytvořily zajímavou rovnováhu. Nebudete moci odolat jeho eleganci a svěžesti. Můžete obdivovat jeho krásnou lososovou barvu. Champagne Claude PERRARD Brut Rosé uvolňuje své aroma mandlí, máku a červeného ovoce. Hladká a štědrá chuť přináší kulatost bez přílišné...
Portfolio (4)
Polsko, Wrocław
...Čokoládové bonbóny s arašídy. Kromě kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Složení: cukr, čokoláda 21 % - kakaová hmota min. 43 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk - palmový, shea, sal, z jader mango ovoce - v proměnlivých proporcích, emulgátory: lecithiny (sojové) a E476, aroma), arašídy 20 %, rostlinné tuky (palmový, řepkový) částečně ztužené, syrovátkový prášek (z...
Portfolio (179)
Portugalsko, Lisboa
...Tvar a velikost: kulaté sférické fíky, střední velikosti, průměrně asi 20 gramů. Barva: elastická epidermis se žlutým pozadím a bezbarvou barvou a jantarovou dužninou, s mnoha achény. Chuť: velmi sladké ovoce dobré konzistence a elastickou slupkou, Aroma: charakteristické pro produkt. Textura: středně pevná Balení: polyethylenové tašky Původ: Evropa Skladujte na chladném (méně než 65 % vlhkosti) a suchém (5-10 ºC) místě, daleko od silných vůní a zdrojů kontaminace. Chraňte před slunečním zářením. Nepokládejte více než 3 palety na sebe.
Portfolio (15)
Francie, Brissac Loire Aubance
...měděně oranžová. Květinové aroma (okvětní lístky růže) a ovocné (jahoda, malina). Měkký a lahodný nástup s krásnou ovocnou perzistencí. POUŽITÍ S JÍDLEM : Aperitiv, meloun, letní salát, exotická kuchyně. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ : Mezi 6 a 8 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl...
Portfolio (12)
Španělsko, Madrid
...a ovocných extraktů z banánu a maliny. Složení: Kyselina hyaluronová, Tokoferol, Alantoin, Olej z Prunus amygdalus dulcis, Carbonel, Ovoce Pirus malus Formát: 50ml Aroma: Krém Firming Power obsahuje sladkou vůni s tóny banánu a maliny. Textura: Jeho textura je krémový gel s rychlou absorpcí. Je to nejlepší způsob, jak dopravit aktivní látky.
Portfolio (49)
Francie, Cissac Medoc
...Vína z Château Lamothe-Cissac se ve své mladosti vyznačují krásnou hlubokou rubínovou barvou. Při aeraci se objevuje široká aromatická paleta, která spojuje tóny červeného ovoce (černý rybíz), pečeného ovoce a jemných koření. Vanilkové aroma je velmi dobře integrováno. Na patře je celkový dojem vyvážený, měkké a početné třísloviny ustupují velmi jemnému závěru. Díky své skvělé schopnosti zrání toto víno v průběhu let vyjadřuje tóny kůže, podrostu a komplexního kouře. ROČNÍK:* 2017...
Portfolio (8)
Francie, Furiani
...INGREDIENCE Mléčná čokoláda 33,6 % (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky), canistrelli (pšeničná mouka, bílé víno, ovocná pálenka, slunečnicový olej, sůl), feuilletine (pšeničná mouka, cukr, bezvodý mléčný tuk, mléčné bílkoviny, sůl, ječmenný slad, kypřící prostředek: E500II), sušené ovoce (mandle, lískové ořechy), glukózový sirup, citrusy, sorbitol, maracuja, čaj (rooibos, nepeta, fenykl, máta), rum, mandlová pasta, UHT smetana, lepek, přírodní barviva. Reference: EC240LAIT...
Portfolio (97)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play