Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve sklepě. Ingredience: Ibérský šunka z žaludů, sůl a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
OD ROKU 1983 Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů. Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...