Slovensko, Košice
... sýr je vyráběn tradičními metodami, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a autentičnost. Jeho všestranná povaha z něj činí oblíbenou volbu mezi milovníky sýrů, nabízející nekonečné možnosti pro chutné jídlo a svačiny. Bohatá a slaná chuť Trappista brick cheese zvyšuje chuť jakéhokoli pokrmu, což z něj činí nezbytnou součást vaší sbírky sýrů.
Portfolio (64)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka. Měkký ovčí sýr Rocinante - Zrání 7 dní. Polotvrdý ovčí sýr Rocinante - Zrání 3 měsíce. Zralý ovčí sýr Rocinante - Zrání 6 měsíců.
Portfolio (8)
Portugalsko, Tortosendo
...Zažijte jedinečnou kombinaci chutí v našem zrajícím ovčím a kozím sýru. Tento sýr má poloměkkou texturu a výraznou vůni, vyrobený z syrového ovčího a kozího mléka. Sýr je sražen zvířecí syřidlem a má žlutou kůru s nízkým válcovým tvarem. Ideální pro milovníky sýrů, tento sýr nabízí okouzlující explozi chutí, která okouzlí vaše smysly.
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (6)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play