Francie, Perpignan
...Pomerančová čokoláda na vánoční svátky.
Portfolio (21)
Francie, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS se nachází v srdci francouzského řemesla, specializující se na výrobu výjimečných nougatů, které oslavují historii a tradiční umění Montélimaru, nepopiratelné metropole nougatu. Naše produkty: Nabízíme širokou škálu nougatu, od klasického Nougat de Montélimar, bohatého na mandle a med, po bio nougat, určený pro ty, kteří preferují produkty z ekologického zemědělství. Náš ...
Portfolio (154)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Ingredience: mléčná čokoláda na potahování (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, emulgátor sójový lecitin, vanilka), lískové ořechy, mandle, kandovaná pomerančová kůra (pomeranč, cukr, glukózový sirup), cukr. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, obilovin, mléka a sezamu. Čistá hmotnost: cca 190 g. Hmotnost se může lišit v závislosti na velikosti použitých lískových ořechů a mandlí. Podmínky skladování: chránit před světlem, uchovávat na suchém místě při pokojové teplotě (18° až 20°C). Čistá hmotnost (g): 190...
Portfolio (85)
Francie, Objat
...Ingredience: Čokoláda mléčná 38% původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), 16,67% sušené borůvky. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2137Kj, 513Kcal, tuky 34g, z toho nasycené mastné kyseliny 21g, sacharidy 46g, z toho cukry 44g, bílkoviny 5,7g, sůl 0,2g.
Portfolio (109)
Polsko, Wrocław
...Složení: ovocná želé: třešeň, černý rybíz, pomeranč (glukózový sirup, cukr, voda, zahušťovadlo (pektiny), kukuřičná mouka, regulátor kyselosti (sodné citráty, kyselina citronová), aroma, barviva (tartrazin, allura červená, modrý brilant, azorubin, betanin)), čokoláda 30% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť). Obsahuje sóju. Může obsahovat mléčné bílkoviny, sezam, arašídy, další ořechy.
Portfolio (179)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
Francie, Wingles
Vítejte ve světě čokoládovny Chocolatstehle, vašeho gurmánského partnera pro potřeby kvalitní čokolády. Specializujeme se na ruční výrobu vysoce kvalitních čokolád pro profesionály. Pracujeme s pečlivě vybranými surovinami z udržitelných zdrojů, abychom vám zajistili výjimečné produkty. Snažíme se dodržovat čokoládové tradice a zároveň inovovat, abychom vám mohli nabídnout jedinečné a chutné krea...
Portfolio (43)
Polsko, Kamieniec Zabkowicki
Jsme hrdí na to, že jsme největším výrobcem oriešků v karamelu v Polsku a můžeme se pochlubit 30letou zkušeností, která nás učinila spolehlivým a důvěryhodným partnerem v oboru. Naše reputace jako výrobce se zakládá na široké škále výrobních možností a vysoké výrobní kapacitě. Naším nejvyšším prioritou je zajištění bezpečnosti a kvality našich produktů, a k zajištění dokonalosti dodržujeme mezinár...
Portfolio (139)
...Čokoláda mléčná, hořká (mléčný prášek, sójový lecitin, fruktózový sirup) Čokoládová pomazánka s příchutí pomeranče je dekadentní a harmonické spojení bohaté čokolády a pikantního lesku pomeranče. Tato lahodná pomazánka spojuje sametovou sladkost čokolády s citronovou chutí zralých pomerančů, čímž vytváří luxusní požitky pro smysly.
Portfolio (46)
Francie, Arles
...Maison Lesage Malé čokoládové paletky z hořké nebo mléčné čokolády pokryté sušeným ovocem (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, pistácie), rozinkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Složení: kakaové boby, cukr, sušené MLÉKO, sójový LECITIN, přírodní vanilková aroma, MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, PISTÁCIE, VLAŠSKÉ OŘECHY, rozinky, kandovaná pomerančová kůra.
Portfolio (142)
Populární země pro tento vyhledávací výraz