Belgie, Bruxelles
... profesionální i domácí kuchyně. Její praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato queue de porc je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Portfolio (26)
Francie, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère vás přenáší do iberského teritoria a zpečeťuje autenticitu tohoto autochtonního prasete z jižního Španělska. Chované v ekosystému dehesas, španělských pláních proložených duby, iberské vepřové maso vyzařuje charakter, který je jak silný, tak jemný, s lahodnými grilovanými tóny divokých ořechů. Skutečný symbol poloostrova, iberské prase evokuje teplé letní večeře a přátelskou...
Portfolio (9)
... maso (Le porc Fermier) získáváme přímo z belgických Arden, kde mají tato prasata skvělý život. To platí samozřejmě pro všechny naše volně chované maso: telecí, jehněčí, kuřecí a krůtí. Mnoho produktů vyrábíme v naší vlastní řeznictví, jako jsou polévky, různé masné výrobky a široký sortiment hotových jídel (bramborové kaše, gratinované pokrmy a lahodné masové pokrmy). Seznamte se s námi a navštivte náš obchod, náš tým vás srdečně vítá.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play