... nabídnout nové alternativy spotřebitelům.
S Bingoil nabízí Lognib Food zákazníkům v maloobchodě a profesionálům v gastronomii své lahve slunečnicového, řepkového, arašídového, sójového a kukuřičného oleje, dostupné v různých formátech a za jedny z nejnižších cen na trhu. Bingoil je také zárukou kvality. Naše rostlinné oleje pocházejí výhradně z pečlivě vybraných evropských produktů. Od výběru semen až po rafinaci a plnění do lahví, produkty, které nabízíme, splňují přesně stanovené a extrémně náročné požadavky.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
...Od roku 1953 působíme v oblasti oleje. Působíme na Sicílii v oblasti Ribera. Období zpracování trvá od začátku října do poloviny listopadu, kdy jsou olivy ještě zelené a do oleje přenášejí svou vůni. Olivy jsou zpracovány do 24 hodin. Olej, který vybíráme, nejlepší kvality, bude balen pod značkou "olio del Professore" a uveden na trh v lahvích o objemu 0,50 l a 0,75 l a v plechovkách o objemu 3 l a 5 l. Progastronomii balíme plechovky o objemu 10 l a 25 l. Vyrábíme také olej určený pro DOP Val di Mazara a bio olej.
VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH je evropský potravinářský koncern, který vyrábí a prodává kvalitní potraviny. S mraženými pekárenskými výrobky a margaríny a tuky se Vandemoortele zaměřuje především na maloobchodníky a obchodní spotřebitele (B2B).
VANDEMOORTELE vyrábí margaríny a tuky pro tradiční pekárny, gastronomii, průmysl, mražené pekárenské výrobky, chleby, jemné pečivo, americké produkty a pâtisserie.
... prostřednictvím e-mailu nebo telefonu •Zásah do 72 hodin •Poskytnutí čistých sudů zdarma •Zcela bezplatná služba •Personalizovaná služba •Předání podrobného potvrzení s unikátním číslem klientovi •Automatické přizpůsobení vašim potřebám •Záruka nejlepší ceny na trhu •Ekologické partnerství •Po podpisu smlouvy, která zajišťuje naši pravidelnou službu, budeme ZDARMA sbírat vaše použité potravinářskéoleje a...
Obchodujeme s vysoce kvalitním řepkovým olejem pro domácnost a farmu, stejně jako s fritovacím a smažicím olejem pro maloobchod, gastronomii a systémovou gastronomii.