...• Zahřívá stlačený vzduch až na 100 °C (212 °F)
• Úplná prevence kondenzace
• Jednoduchá a přesná regulace teploty
• Snadné upevnění na řídicí jednotku
• Také vhodné pro stroje na tryskání suchým ledem s CO2 peletami
• Pro čištění rozvaděčů, tenkých kovových plechů, elektronických komponentů...
...AGO Kasco De-Icer
De-Icer zabraňuje tvorbě ledu v přístavech, marinách a na lodích.
De-Icer se skládá z vodotěsného motoru s vrtulí.
Je snadno ovladatelný, lehký a flexibilní.
V závislosti na použití lze vytvořený proud nasměrovat svisle nebo vodorovně.
De-Icer je k dispozici ve třech energeticky efektivních výkonových třídách:
0,37 kW (1/2 HP)
0,56 kW (3/4 HP)
0,75 kW (1 HP)
Váš nejlepší ochrana před nákladnými škodami způsobenými ledem!
... zón, instalace stacionárního značení)
- Označovací práce (silniční značení, značení ploch, značení parkovišť, značení vozovek, značení hal, speciální značení a další)
- Služby pro akce a události (úklid, odvoz odpadu, zajištění pitné vody a odvoz odpadních vod)
- Zimní služby (prevence a odstraňování sněhu a ledu)
- Odpady management pro bytové komplexy
- Služba vyklízení / úklid
- Hubení škůdců...
...zdravotnické a průmyslové zařízení obecně; Technické poradenství pro projektování, realizaci a údržbu velkých kuchyní s kvalifikací Průmyslový technik vedoucí. Každý den se snažíme poskytovat rychlé, odborné odpovědi a stálou dostupnost.
Pracovní postupy jsou prováděny a podporovány nejmodernějšími technikami, přístroji a technologiemi, jak hardwarovými, tak softwarovými. Zajišťujeme absolutní dodržování platných zákonů a předpisů, zejména v oblasti bezpečnosti, hygieny práce a prevence pracovních úrazů.
La Glacière Narbonnaise je od roku 1894, tedy již pět generací, řízena rodinnou strukturou... 110 let... zjevně, chlad uchovává... Jsme lídrem v našem oboru, v kvalitativním segmentu výroby potravinářského ledu. Všechny naše výrobky podléhají schválení od prefektury, doplněnému o bi-měsíční analýzu produktů prováděnou službami D.D.A.S.S. (ředitelství zdravotních a sociálních záležitostí). Chtěli jsme pracovat a vyvíjet se díky postupu H.A.C.C.P. (optimální prevence potravinových rizik).