... při pokojové teplotě (do 20 °C) a mimo přímé sluneční světlo.
Čokolády obsahují následující alergeny: mléko, ořechy, sezam, vejce, lepek a sóju.
Nutriční informace podléhají kolísání spojenému se surovinami a výrobou.
200g: Pralinky...
...vhodné pro výrobu jogurtu, dezertů a tvarohu
Příprava Bircher müsli v konvenční kvalitě, s ovocnou složkou a s přírodním aroma
Skladování: + 10 °C (+/- 5 °), minimální trvanlivost: v neotevřeném obalu 200 dní od data výroby, otevřeno 14 dní
Hodnototvorná složka: 41,3%
Celkový cukr na 100 g přípravy: 53,8 g
obsahované alergeny: obiloviny obsahující lepek, skořápkové plody (ořechy)...
...Jednotlivé perníčky s jemnou truffle krémem, který je vylepšený borovicovým likérem a potažený kvalitní čokoládou. Oblíbený dárek. Tisk na fólii: "Seckauer Lebkuchen"
Čistá hmotnost: (Vzhledem k ruční výrobě se hmotnost může lišit) | Minimální trvanlivost: 180 dní od výroby - skladovat při pokojové teplotě | Alergeny: Obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju nebo sójové výrobky, ořechy, SO2 a sulfity
Číslo artiklu: 64012
Kvalitativní znak: AMA-řemeslné označení, tradice pečení od roku 1660...
... sestavených receptur podle přání zákazníků. Rádi pro vás vytvoříme speciální směsi. Při výrobě klademe velký důraz na to, aby všechna krmiva jako obiloviny, hrubá vláknina, produkty z rybího moučky, kukuřičný lepek a rybí moučka byla zpracována v nejlepší kvalitě, protože pouze tak můžeme zaručit, že hotová krmiva jako krmivo pro prasata a drůbež uspokojí naše zákazníky.
Eibelhuber Sägewerk:
Řezivo...