Francie, Paris
Club-Mate, osvěžující a perlivý nápoj na bázi 100% přírodního yerba maté, se vyrábí v Německu od roku 1924 v rodinném pivovaru Loscher, který se nachází v srdci bavorského lesa. Od počátku 21. století tento pivovar funguje výhradně na obnovitelné zdroje energie, což mu umožňuje vyrábět bez emisí uhlíku. S ohledem na svou ekologickou stopu také používá lepidlo rostlinného původu pro etikety lahví C...
Portfolio (11)
Belgie, Gent
... v roce 1856 a má již šest generací. Zkušení průvodci vám vysvětlí vše o sladu a chmelu. Během návštěvy, která trvá přibližně 45 minut, si také užijete úžasný panoramatický výhled na Bruggy. Gastro procházka - kouzelný recept Minimální počet účastníků: 20 Maximální počet účastníků: Neomezeno ZEPTEJTE SE DNES Příklad menu Předkrm v pivovaru, jeden nápoj v ceně (pivo Bruges Zot nebo nealkoholický nápoj): Zapečené jídlo s garnáty z Severního moře, houbami a cuketou Gravlax z čerstvého lososa Křupinový salát s...
Portfolio (49)
ufs.country_names.RU, Kursk
...Světlé filtrované pasterizované pivo. Tradiční recept na vaření. Vařeno z prvotřídních světlých odrůd českého sladu a chmele, plus proslulé vody z oblasti Kursk. Unikátní čistá sladová chuť s hořkostí a vyváženou chmelovou aromatikou dělá z piva skutečnou klasiku! Skleněná láhev: Doba trvanlivosti 270 dní Množství 450 ml: 12 lahví v krabici...
Portfolio (9)
Francie, Mietesheim
...Tento nový originální recept je výsledkem spojení naší autentické jemné hořčice a piva z Alsaska, pocházejícího přímo z tanků pivovaru Meteor. Silné tóny sladu a jemný ocet dodávají plnost na jazyku a zvýrazňují dušená masa, jako je hovězí plec nebo hovězí bourguignon. Ingredience: Voda, hořčičná semena, pivo z Alsaska 10%, ocet, sůl, koření, přírodní aroma, konzervant: bisulfid sodný.
Portfolio (80)
Belgie, Lochristi
De PROEF pivovar je speciálně vybaven pro vývoj a výrobu piva pro třetí strany. Vaříme v relativně malém měřítku: obvykle mezi 10 a 140 hl na objednávku. Našimi zákazníky jsou pivní architekti (kteří obvykle dodávají recept), začínající nebo již existující pivovary (s jejich receptem nebo receptem, který společně vypracováváme), nebo jednotlivé iniciativy. V oddělení Výzkumu a vývoje (VaV) se provádí aplikovaný vědecký výzkum s cílem lépe řídit a zlepšovat kvalitu piv.
Francie, Montpellier
...uvádí jejich styl, teplotu, aroma v nose, v chuti atd. Brožura také obsahuje recept na pokrm s pivem a slovník. Balíčky budou po celý rok velmi různorodé: klasické, velké kousky, objevné. Cílem Hops&Beer je překvapovat vás každý měsíc a představovat vám ta nejlepší řemeslná piva. Pro předplatné je třeba navštívit web, vybrat si délku předplatného, způsob doručení, uvést, zda se jedná o dárek, a...