ufs.country_names.RU, Kolomna
... soufflé činí dezert vzdušným a jemným. Technologie pro získání medového soufflé byla vynalezena v roce 1928 v Kanadě profesorem včelařství J.J. Dysonem. Med se dlouho míchá v určitém režimu, po kterém se uchovává při nízkých teplotách, čímž se vytváří a fixuje jeho jemná konzistence. * *Všechny užitečné vlastnosti medu jsou zachovány, protože teplotní režim je přísně kontrolován. Doba trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby Medové soufflé Peroni Honey není jen med, je to neobvyklá medová pochoutka. Jemná chuť, jedinečná konzistence, vzhled ohromí a překvapí od prvního lžičky až po...
Portfolio (47)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play