ufs.country_names.RU, Saratov
...Fazole jsou cennou potravinářskou a krmivářskou plodinou. Proteiny fazolí se blíží proteinům masa a jsou tělem vstřebávány z 75 %. Mezi luštěninami jsou fazole druhou nejpopulárnější plodinou po sóje. Jsou zvlášť rozšířené v zemích Jižní Ameriky a Evropy, v Číně je mají rádi a cení si jich. Jsou důležité v jídelníčku mnoha jižních národů. Z fazolí se dají připravit polévky, přílohy a konzervy...
Portfolio (40)
ufs.country_names.RU, Penza
...Tepelný vařič je určen k výrobě sirupu, marmelády, marshmallow a čokoládové polevy. Je navržen pro přípravu a ohřev různých cukrářských hmot: - čokoládová poleva; - sirupy; - náplně, džemy; - marshmallow, marmeláda; - vařené těsto; - polévky, atd. Vyrábíme vařiče s objemem až 2000 litrů. Rámový mixér se stěrkami, odtokový ventil DN40, teplotní senzory pro produkt a teplonosnou látku a tepelná...
Portfolio (12)
ufs.country_names.RU, Pogar
...{"Anwendungen von Kartoffelflocken":"Aplikace bramborových vloček\n- Výroba bramborové kaše\n- Základ krémové polévky a polévky z pyré\n- Bramborové chipsy a snacky\n- Oblast masných polotovarů\n- Polotovary\n- Regulátory vlhkosti v pečivu\n\nVorteile von Kartoffelflocken aus Pogar\n- Výroba podle specifikace zákazníka\n- Odpady z hranolků se nepoužívají\n- Více než 1500 hektarů vlastních...
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bramborový škrob se používá při výrobě různých produktů, jako jsou nudle, želé, bramborové chipsy, klobásy, cukrovinky, instantní polévky, omáčky a kečupy. Přidání bramborového škrobu do těsta umožňuje delší udržení vlhkosti a činí strukturu měkčí. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g...
Portfolio (116)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Sušené houby jsou ideální přípravou pro všechny příležitosti. Na rozdíl od čerstvých hub, sušená a drcená směs nemusí být skladována v lednici nebo mrazáku. Stačí hermeticky uzavřená nádoba, která nedovolí, aby intenzivní houbová chuť zmizela. Čím jemnější frakce, tím chutnější jsou pyré polévky a omáčky. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, drůbež a zvěřinu. Chuť výrazná houbová chuť Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 45 Tuky (g / 100g)… 1,5 Sacharidy (g / 100g)… 23 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 290...
Portfolio (178)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play