ufs.country_names.RU, Moscow
...Tyčinka z karobu je dobrou alternativou k tradičnímu čokoládě. Je vyrobena z karobu (který dodává přirozenou sladkost), sušeného mléka, vysoce kvalitního organického kakaového másla a dalších organických ingrediencí - ořechů, ovoce a urbečů (studeně lisovaná pasta ze semen a ořechů). Nepřidáváme cukr ani žádné jiné škodlivé přísady. Tyčinka z karobu je dobrým každodenním občerstvením pro lidi, kteří nejí cukr, včetně dětí, těhotných žen a kojících matek. Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 540 kcal Doba trvanlivosti: 9 měsíců...
Portfolio (111)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Detoxikační ovocná tyčinka je účinný specializovaný potravinový produkt pro preventivní dietní výživu zaměřenou na detoxikaci těla. Černý jeřáb, rozinky a jablka mají antioxidační účinek, který je důležitý pro detoxikaci organismu. Vitamíny B2, PP a mangan se podílejí na fázi I detoxikace. Vitamin C zvyšuje odolnost těla vůči chemické intoxikaci, také se podílí spolu s vitaminy A, E a zinkem na...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Stroj IntelleStamp je zařízení na extruzi dvou komponentních šroubů pro formování produktů, jako jsou toffees, nugát, hermatogen - ruská energetická tyčinka -, zázvorové těsto, chlazená tvarohová hmota, mleté maso s náplněmi, jako jsou hmoty s tekutou viskozitou. Je charakterizován výkonným šroubovým systémem extruze se třemi moderními řezacími systémy: řezání membránou, řezání provázkem a...
Odpovídající produkty
IntelleStamp
IntelleStamp
Další produkty
IntelleDrop
IntelleDrop
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Nejlepší skořice na světě. Perfektně se mele v domácím kávovaru nebo hmoždíři. - nejlepší cejlonská skořice na světě - nejtenčí kůra - nejmenší průměr tyčinky - nejmladší kůra, která obsahuje maximum užitečných vlastností. - nevydává vůni, dokud vypadá jako tyčinka, na rozdíl od kasie. Aroma se uvolňuje až po rozmělnění nebo mletí. - jemná, delikátní vůně bez ostrých tónů...
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Způsob přípravy\nVezměte láhev suchého červeného vína (0,75 l). Nalijte víno do smaltovaného hrnce, přidejte obsah sáčku a cukr podle chuti. Zahřejte na 70 stupňů, nevařte! Nechte svařené víno louhovat po dobu 30 minut. Přeceďte. Podávejte horké.\n\nIngredients\nPomeranč (sušené plátky), sušené hrozny, skořicová tyčinka Cejlon, kořen zázvoru, citronová kůra, hvězdicový anýz, celé kardamomové lusky, hřebíček.\n\nNutrition value on 100 gr.\nProteiny (g / 100g)… 5,0\nTuky (g / 100g)… 4,0\nSacharidy (g / 100g)… 62\nEnergetická hodnota (kcal / 100g)… 300"}...
Portfolio (178)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play