Francie, Perpignan Cedex
...Tymián, jehož řecké jméno (thumon) znamenalo „oběť“ a „parfém“ díky příjemné vůni, kterou uvolňuje při spalování, je jistě nejpoužívanější bylinkou v kuchyni. Nabízí více chutí, když je vcelku, než když je rozdrcený, tymián příjemně ochucuje grilované pokrmy, ryby, maso, sýry, vývary, marinády… a dokonce i dezerty! Je nezbytnou součástí „bylinkové kytice“ a konzumuje se také jako čaj. Esenciální...
Odpovídající produkty
Tymián
Tymián
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Levallois Perret
... omáčky, pizzy, ratatouille. Vyniká se všemi druhy zeleniny: lilek, cuketa, houby, artyčoky, cizrna, rýže. Příjemně se snoubí s česnekem, cibulí, tymiánem a olivovým olejem. Ochucuje zálivky, saláty, sýry jako mozzarella. Je to lahůdka s vejci, ať už jsou ve formě omelet nebo míchaných. Přínosy bazalky: Je to přírodní antibakteriální prostředek, který čistí vaše plíce a průdušky od nežádoucích látek.
Portfolio (28)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play