Francie, Carpentras
Od roku 1985 se specializujeme na ruční výrobu zakázkových klobás, ať už malých nebo velkých průměrů. Jsme hrdí na to, že nabízíme produkty 100% místní a francouzské kvality, které jsou uznávány po celém světě a oceněny medailemi v letech 2018 a 2023. Naše sídlo se nachází v Carpentras, na úpatí Mont Ventoux, kde kombinujeme tradici a excelenci, abychom vám nabídli ty nejlepší klobásy. Náš e-comm...
Portfolio (16)
Francie, Saint-André-Le-Puy
Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou. ŠUNKY Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9 mě...
Portfolio (2)
Belgie, Florenville
Blaise salaison se specializuje na vysoce kvalitní regionální produkty vyráběné tradičním způsobem bez přidání chemických látek. Uzeniny, jako jsou klobásy, šunky a cobourgy, jsou tradičně uzeny na bukovém pilině, tato výroba dodržuje přísné recepty a řemeslné postupy. Exkluzivity, jako je klobása s pivem Orval, klobása s medem nebo šunka s šalotkou, si v průběhu let získaly renomé lucemburské...
Francie, Amancy
Maison Alpin La Salaison rodinná Maison Alpin vyrábí a distribuuje produkty z regionu Savojsko již více než 30 let v Amancy v Haute-Savoie. Online prodej: řemeslně vyráběné uzeniny, sušené klobásy, klobásy, dioty, sušené šunky a kvalitní vepřové maso online. V Maison Alpin chceme, aby vám v jedné soustě odhalil pravou chuť savojské duše. Ani víc, ani míň. Není potřeba velkých slov, abychom...
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy ...
Salaison z Haute Savoie a Rhône Alpes v přírodním střívku, bez barviv a chemických konzervantů. Klobásy jsou pokryty přírodní květinou. Šunka s minimálně 6 týdny sušení. Vysoce kvalitní sušené uzeniny uchovávané v zracím prostoru v Pontchâteau s respektem k produktu.
Francie, Grezieu Le Marche
Francie, Largentière
Francie, Colombelles
Francie, Granges Sur Vologne
Francie, Bayenghem Les Eperlecques
Francie, Saint-Eusèbe-En-Champsaur
Francie, Carpentras
Francie, Boeil Bezing
Francie, La Bastide-L' Évêque
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play