Španělsko, Sevilla
...Tripack je novým a užitečným formátem, který uspokojuje potřeby našich zákazníků a přizpůsobuje se okamžikům zvláštních oslav. V tomto formátu se zachovává řemeslné zpracování s velkými, kvalitními a ručně manipulovanými kousky. Chuť, ve které se dokonale mísí ančovičky, sardinky a vynikající olivy, tak vytváří produkt výjimečné kvality. Skládá se z ančoviček, sardinek a oliv plněných paprikou. Okořeněno octem, olivovým olejem, dalšími oleji a solí.
Portfolio (3)
Španělsko, Murcia
...To je autentická mořská pochoutka. Ančovičky zůstávají v solení a jsou důkladně vyčištěny. Poté jsou dehydratovány centrifugací, aby se dosáhlo správné úrovně vlhkosti, a baleny v nálevu.
Portfolio (178)
Španělsko, Santoña-Cantabria
... plátkovaného v olivovém oleji Tato kombinace produktů spojuje nejvýznamnější reference naší značky Ančosy z Kantábrie a Tuňáka severního ve dvou zpracováních. Jako dárková kazeta je výjimečná nejen svou prezentací, ale také tím, že obsahuje plechovku s filety z mořského vlka v olivovém oleji, což je speciální a dosud nepublikovaná edice nové konzervy, kterou jsme vyvinuli a zdokonalili téměř po dvou letech zrání.
Portfolio (14)