Itálie, Martina Franca
... nabízí Scamorzu vysoké kvality, vyráběnou tradičními metodami a z místních surovin. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají autentický a tradiční produkt, perfektní pro obohacení svých pokrmů o nádech italské chuti. Scamorza je také skvělou volbou pro ty, kteří chtějí všestranný sýr, vhodný pro různé kulinářské přípravy. Objevte Scamorzu od Sýrárny Pioggia a nechte se okouzlit její chutí a schopností obohatit každé jídlo.
Portfolio (41)
Slovensko, Košice
Vítejte v MILKYLAND, významném lídrovi v oblasti distribuce potravin s desetiletou zkušeností v oblasti velkoobchodu, importu/exportu a efektivního řízení logistiky. Naší hlavní specializací jsou mléčné výrobky, zejména široká škála sýrů a alternativ obohacených rostlinnými tuky. S hrdostí nabízíme výběr prémiových sýrů, jako jsou Mozzarella, Edam a Trappist, z nichž každý je známý svými jedinečný...
Portfolio (64)
Itálie, Misano Adriatico
...Tato uzená scamorza, balená ve 4 baleních po 250 g, je lahodný a všestranný sýr. Má jedinečnou uzenou chuť a skvěle se hodí do mnoha receptů, přidává nádech chuti a textury. Užijte si její měkkou a krémovou konzistenci, ideální pro vytváření chutných a překvapivých pokrmů.
Portfolio (200)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, mateřská kvasnice (přírodní kvasnice z mouky z měkké pšenice typu 0 v prášku, kvasnice, sladové obilné mouky), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, brambory, houby, uzená scamorza, grana.
Portfolio (129)
...Scamorza di Bufala je sýr vyrobený výhradně z bufalího mléka. Na rozdíl od scamorzy z kravského mléka má měkčí a bělejší kůrku, vlhčí konzistenci a výraznější chuť, kterou dává bufalí mléko. Typy a Formáty Bílá a uzená Formát: od 250 g do 500 g balené v ochranné atmosféře Kód: FERRSCA1 DÉLKA SKLADOVÁNÍ: 30 DNŮ...
Portfolio (10)
...SCAMORZA A CACIOCAVALLO Z KRÁVY A VODNÍHO BUFFALA, BÍLÉ A UZENÉ...
Portfolio (9)
...Cacetti uzená bílá scamorza z čistého kravského mléka AGRESIVNÍ CENA...
Portfolio (10)
Itálie, Eboli
...scamorza); poté se zaměřila na veřejnost, protože prostor umožňuje rozvoj dalších podnikání: s realizací odpočinkových zón, které jsou obsluhovány jak restaurační činností, tak i poskytováním služeb prostřednictvím baru/zmrzlinárny se zaměřením na řemeslné výrobky. Hlavní činností podniku je výroba mozzarelly, ricotty a scamorzy.
...V lokalitě Isca dell'Abate v Peritu, v provincii Salerno, se nachází Fattoria dell'Alento, mlékárna, která působí na národní i mezinárodní úrovni. Produkce je různorodá a zcela založená na místních produktech, na trhu se prodávají bufalí kousky, bufalí třešničky, mozzarella, pletené mozzarelly, bufalí sýry, caciocavallo, bufalí ricotta, scamorza, uzený caciocavallo, mozzarella di bufala campana a mléko. Distribuce vlastních mléčných výrobků zaručuje zákazníkům, že nakupují originální produkty s kontrolovaným původem.
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami. -Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Portfolio (1)
Itálie, Alife
Všechny Porte del Sannio, díky intuici mistra sýraře Salvatoreho, zahajují výrobu mléčných výrobků z bufalího mléka z vlastní farmy. Sýrařství Giusti, v srdci Regionálního parku Matese, i dnes spojuje staré a moderní v mléčných výrobcích s velkým důrazem na bezpečnost potravin; k technologii strojů se přidává zkušenost řemeslného zpracování. Vyniká výrobky absolutní kvality prostřednictvím široké a rozmanité produkce, přičemž zvláštní pozornost věnuje svým excelencím: Fior di latte a Scamorza, které jsou vyhledávané jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Itálie, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte je společnost zabývající se distribucí italských potravin a nápojů. V oblasti potravinářství se zaměřujeme na obchodování s produkty jako jsou: Sýry: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola sladká a pikantní, uzená scamorza, Caciocavallo Šunky: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec a prosciutto ve...
Portfolio (2)
Podere San Vincenzo v Eboli (SA) chová buvoly až do výroby mléčných výrobků: mozzarella z buvolího mléka, scamorza a caciocavallo. Díky možnosti kontrolovat celý výrobní cyklus je kvalita zaručena a certifikována. Jeho hlavním cílem není množství, ale kvalita jeho produktů. Je dobré zdůraznit, že po sedm po sobě jdoucích let měl Podere San Vincenzo uznání od AIA (Asociace chovatelů v Itálii) jako první chov v Itálii z hlediska množství a morfologické kvality mléka.
Výroba a prodej mozzarelly pro pizzerie, bocconcini, uzené sýry a scamorza, ricotta, máslo a preziosella.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play