Nizozemsko, Nuenen
...Unagi je japonské slovo pro sladkovodní úhoře. Tento úhoř se v Japonsku konzumuje již více než 5 000 let a je tedy nezbytnou součástí kultury i kuchyně. Unagi se peče nebo griluje a je potřen sladkou marinádou na bázi sóji. Naše Unagi se chová v Číně a Tchaj-wanu. Poté marinujeme úhoře ve sladké Kabayaki sójové marinádě. Sladkovodní úhoř se dodává ve formě butterfly filetů, s 20 % Kabayaki omáčky. Použijte Unagi například jako topping na unagi sushi (nigiri nebo tamaki) nebo do bowl.
Portfolio (8)
Dánsko, Karlebovej
... 8. Rybí úhoř, (W / R a filet) 9. Sole ryba 10. Útesový kod 11. Sardinka (Simi IQF) 12. Mullet ryba (Simi IQF) 13. Jezdecká makrela 14. Rybí ještěrka 15. Ančovička 16. Skad ryba 17. Chobotnice. 18. Bombajská kachna 19. Sumec 20. Solené medúzy. 21. Rybí lastura. 22. Horní lastura, lastura baby. Nabízíme produkty nejlepší kvality a konkurenceschopné ceny. Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat pro dlouhodobou a regulovanou spolupráci.