Bulharsko, Plovdiv
...Směs žitného chleba Směs pro žitný chléb - pekárenská směs Tmavá drobenka, silná kůrka a dobré uchovávací vlastnosti. Typická chuť a atraktivní aroma žitného chleba, jako je vyráběn s kváskem. Snadné na výrobu, i pro pekaře bez zkušeností s výrobou žitného chleba. Snadné na výrobu, i pro pekaře bez zkušeností s výrobou žitného chleba. Pro optimální vykynutí a křupavou kůrku S velmi...
...25 KG Kraft Bag. Určené použití Sudem chlebová směs (10 kg), ingredience kvasnice (na housky 300 g, na velké chleby 400 g) a voda (6 litrů) se smíchají a zpracují na těsto. Teplota těsta 25-27 °C, 10 minut pomalu, 7 minut rychle se hněte. Pro 1. fermentaci 15 minut (na pultě). Pro 2. fermentaci trvá 30 minut. Peče se 30-35 minut. 1 rok skladování na chladném a suchém místě.
Portfolio (194)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play