...Vlastní kbelíky na smažené kuře a popcornové krabičky se objevily z ničeho nic a staly se oblíbeným obalem pro toto fantastické jídlo. Díky své schopnosti být tvarovány do čehokoli, vlastní obaly transformovaly celý průmysl! Tento typ obalů měl ve společnosti zvláštní místo. Tyto obaly by měly odrážet takový postoj. Přinést barvy a vzrušující grafiku je perfektní způsob, jak přenést tento pocit...
...Tady máme lehce upravenou zrzku, která se trochu obarvila díky svému jemnému efektu od rýžového vločku. Zázvor dokonale doplňuje rýži svou legendární harmonií. Téměř pikantní, máme pocit, že se tu mísí citrusy, ale ne, zázvor si pod peřinou dělá místo, ale máme rádi, že je tu! A užíváme si to! Moje přítelkyně se s tím krásně vyzdobí:
Svatba: smažené pokrmy obecně, maso nebo ryba s pikantní a/nebo silnou omáčkou. Opravdu, moje přítelkyně se hodí všude, je to šílené; s nebo bez make-upu. :p...
...Originální Lyonerpfanne
Lyoner se rovnoměrně opéká, griluje nebo vaří (příprava na sporáku, v troubě a na grilu je bez problémů možná) a zároveň je možné připravit přílohu, jako například smažené brambory, bez dalšího úsilí.
Zcela uzavřená pánev, aby se lyoner rovnoměrně zhnědl.
Uprostřed místo na brambory, slaninu, cibuli nebo cokoliv jiného, co se k lyoneru hodí.
Vše je tvrdě základně...
... maso, zatímco v některých severních oblastech používají místo toho pastu z červených fazolí.
V Malajsii a Singapuru se jarní závitky nazývají popiah. Uvnitř popiah je omáčka, zelenina a ozdoba. Těsto je nejprve potaženo sladkou nebo pálivou omáčkou, poté se přidávají ingredience.
Jarní závitky jsou také oblíbeným pokrmem ve Vietnamu. Rozdíl mezi vietnamskými jarními závitky a čínskými jarními závitky spočívá v tom, že kůže jarního závitku není vyrobena z pšeničné mouky, ale z rýžové mouky. Mohou se jíst dvěma způsoby: smažené nebo nesmažené, zabalené do listů salátu a namáčené v omáčce.
Jižní Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...Korejský tradiční sladidlo "Cereální sirup"
• Používejte místo cukru při vaření - Nejlepší pro korejské recepty jako je smažené kuře nebo tteokbokki
• Vyrobte si vlastní granolu/nutriční tyčinky doma
• Používejte jako dip nebo pomazánku na chléb, sušenky a rýžové koláče
• Vyrobeno korejským mistrem v oblasti gastronomie - Korejský gastronomický mistr Bong-seok Kang je prvním a jediným, kdo...