Francie, Wissous
...Měkkost Ovoce Vášeň Ref: CAV007 Množství v kartonu: 6 Stupně: 11° Objem: 75 cl...
Portfolio (186)
Itálie, Vazzola
...Plně izolovaný multifunkční tank C2 může být také použit pro tartrátovou stabilizaci. Ta se používá jako princip uchovávání vína: stabilizace a snižování stupně rozpustnosti draselného bitartrátu, který je po krystalizaci odstraněn z vína filtrací.
Portfolio (9)
Itálie, Lissone
...Stupeň filtrace: od 0,6 do 40 mikronů Předfiltrace a leštění farmaceutických, biologických, chemických produktů, rozpouštědel, parfémů, ústních vod, vody, vína, piva, nápojů. Zadržení >99,98 % na částicích daného stupně filtrace Kapsle POL jsou vyrobeny s obalem z polypropylenu a filtračním modulem Filter POL s filtračním médiem z polypropylenu. Mají vysokou mechanickou, tepelnou a chemickou...
Portfolio (10)
Francie, Chalonnes Sur Loire
...Postup Redux umožňuje snížit obsah alkoholu vína o 1 až 2 stupně, a to zpracováním moštu před fermentací. Redux je patentovaná subtraktivní technika, která umožňuje snížit obsah cukru v moštu hroznů díky dvoustupňovému membránovému zpracování: filtraci a reverzní osmóze. Cílem je extrahovat z moštu při nízké teplotě koncentrovaný cukrový sirup. Alternativa k technikám dealkoholizace vína, Redux hodnotí a zachovává kvalitativní potenciál moštu díky ovládání procesu a použitým membránám. Celosvětová poptávka po víně s nižším obsahem alkoholu nachází s Redux kvalitativní řešení.
Portfolio (33)
...Digitální univerzální kuchyňský teploměr s mimořádně krátkou reakcí. Je vynikající pro přesné měření vnitřní teploty masa, teploty jídla pro kojence nebo pro kontrolu teploty vína, čaje či mléka. Měřicí rozsah je od -45 do +200 stupňů Celsia s rozlišením 0,1 stupně. Měřicí sonda je vyrobena z nerezové oceli.
Portfolio (10)
Když hrozny dosáhnou zralosti, obsahují cukry. Tyto cukry jsou následně přeměněny místními kvasinkami na alkohol a glycerol, přičemž se produkuje oxid uhličitý. Tyto kvasinky jsou přítomny na vinicích, na hroznech a dodávají vínu jeho typické vlastnosti. K výrobě 1 stupně alkoholu je potřeba přibližně 17 g cukru na litr moštu. U bílých vín se hrozny přímo dávají do lisu. Takto získaný mošt...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play