... maso, zatímco v některých severních oblastech používají místo toho pastu z červených fazolí. V Malajsii a Singapuru se jarní závitky nazývají popiah. Uvnitř popiah je omáčka, zelenina a ozdoba. Těsto je nejprve potaženo sladkou nebo pálivou omáčkou, poté se přidávají ingredience. Jarní závitky jsou také oblíbeným pokrmem ve Vietnamu. Rozdíl mezi vietnamskými jarními závitky a čínskými jarními závitky spočívá v tom, že kůže jarního závitku není vyrobena z pšeničné mouky, ale z rýžové mouky. Mohou se jíst dvěma způsoby: smažené nebo nesmažené, zabalené do listů salátu a namáčené v omáčce.
Portfolio (50)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Těsto na samosu 300 g mouky 100 g rozpuštěného másla 150 ml vody 25 g kukuřičného škrobu Náplň z brambor 2 brambory 150 g hrášku nebo podle výběru 1 cibule 2 lžíce rostlinného oleje 2 stroužky nasekaného česneku ½ lžičky garam masaly ½ lžičky mletého koriandru 1 lžička nasekaného zázvoru ½ lžičky kurkumy sůl, černý pepř ½ citronové šťávy 1 lžička mletého červeného pepře 2 lžíce nasekaného koriandru ½ nakrájené červené papriky...
Vyrábíme a distribuujeme po celém francouzském a evropském území řadu mražených produktů pocházejících z réunionské gastronomie, jako jsou - bouchony, nemy, samosy, těsto na samosy, rybí kuličky, bonbonpiments, kreolské klobásy a uzené klobásy, sarcive, boucané libové vepřové a boucané drůbeží. Dopravu zajišťuje přední chladírenský dopravce na trhu, aby byla zajištěna kvalitní služba. Naše...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play