Itálie, Castellamare
...100% italské porézní a zvrásněné řemeslné těstoviny, ideální pro sbírání jakékoliv omáčky, tažené bronzem s pomalým sušením, aby se plně zachovala jejich chuť a aroma.
Portfolio (26)
Itálie, Catania
...Těstoviny vyrobené z vysoce kvalitní tvrdé pšenice Russello pěstované na Sicílii, tažené bronzem a pomalu sušené. Balení 500 gramů.
Portfolio (8)
Itálie, Messina
...Není to jen obyčejná pistáciová pasta, ale tradice, která vzniká z tvrdé sicilské pšenice a příznivých klimatických podmínek. Pomalé, přirozené sušení jí dodává bezkonkurenční chuť a vůni. Řemeslná výroba zajišťuje kvalitu, bronzové lisování skvělou konzistenci při vaření a „uchopení“ omáček. Pouze sicilské obilí a vysoce kvalitní pistácie pro dosažení jedinečné a rozpoznatelné chuti, vždy. Různé formáty: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Litva, Kaunas
...Těstoviny z tvrdé pšenice jsou ceněny spotřebiteli, kteří si váží vysoké kvality. Těstoviny z tvrdé pšenice jsou vysoce kvalitní zdravý produkt, který obsahuje více bílkovin, užitečných sacharidů a dalších živin. Tvrdá mouka se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, a proto je široce používána v těstovinářském průmyslu. Těstoviny z tvrdé pšenice nezpůsobují přibývání na váze a při správném vaření...
Portfolio (23)
Naše farma, která se nachází ve Varreddes v Île-de-France, se angažuje v šetrném pěstování tvrdé pšenice za účelem výroby řemeslných těstovin v krátkém dodavatelském řetězci. Byla založena rodinou zemědělců, která se této činnosti věnuje po několik generací, a pěstujeme naši tvrdou pšenici a další plodiny s ohledem na životní prostředí. V roce 2020 jsme zahájili výrobu těstovin na farmě, přičemž p...
Portfolio (43)
Itálie, Carmagnola
...Naše Vaječné Lasagne | Č. 191 jsou součástí širokého výběru těstovin ARRIGHI, které jsou vyráběny pouze a výhradně z tvrdé pšeničné semoliny a v tomto případě s přídavkem vajec. Jsou poctou italské kulinářské TRADICI par excellence. Plné a silné těsto dodává pokrmu strukturu již od dob nejstarších a nejznámějších řeckých filozofů. Hmotnost: 500g čas vaření: 40 minut...
Portfolio (3)
Francie, Paris
...Tagliatelle "červené", vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny, bio rajčatového prášku a bio řepného prášku. Tagliatelle "zelené" vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny a bio špenátového prášku. Tagliatelle "bílé" vyrobené z bio tvrdé pšeničné semoliny. Obsahuje lepek a může obsahovat stopy vajec a sóji. Průměrné nutriční hodnoty na 100g suchých těstovin: ENERGIE - 1570kj / 370kcal PROTEINY - 12g SACHARIDY - 75g z toho cukry 1,3g TUKY - 1,5g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g VLÁKNA - 4g SŮL - 0,01g Ean13:3701511701857 Reference:tagliabio3couleurfrance1...
Portfolio (133)
Tunisko, Tunisie
...Těstoviny jsou připravovány z tvrdé pšeničné semoliny a mají tvar kloubu. Produkt je vyráběn a balen v souladu s dobrými výrobními praktikami, produkt a jeho obal splňují všechny požadavky platné alžírské legislativy o potravinách. Model: Plastový sáček 400g...
Portfolio (29)
Itálie, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie jsou typ krátké těstoviny vyrobené z těsta z tvrdé pšeničné semoliny a vody. Díky svému protáhlému a zúženému tvaru jsou ideální pro servírování jednoduchých a chutných pokrmů.
Portfolio (4)
Itálie, Ceglie Messapica
...Čerstvé těstoviny z tvrdé pšeničné semoliny v modifikované atmosféře.
Portfolio (1)
Francie, Paris
...Orecchiette buononaturale jsou vyráběny polořemeslným způsobem tažením v bronzu, s jednoduchostí a vášní, v úrodné provincii Irpinia na jihu Itálie. Těsto, složené z tvrdé pšeničné semoliny a vody, je navrženo tak, aby co nejlépe odolávalo vaření. Naše sušené těstoviny procházejí v průměru 30 hodinami sušení při maximální teplotě 50 stupňů Celsia a poté jsou ponechány odpočívat přibližně...
Portfolio (200)
...O těstovinách bychom mohli mluvit hodiny. Můj pradědeček uvedl naši rodinu do vznešeného umění výroby těstovin v mlýně v Paleně, přičemž používal vody z řeky Aventino. Pak přišla válka... Poté se můj dědeček, v době rekonstrukce Itálie, věnoval tomuto zlatu, vyrobenému z tvrdé pšeničné semoliny, vody a trpělivosti. Nic jiného. A já bych chtěl tuto linii udržovat, s vášní Di Cecco pro symbol...
Portfolio (9)
Tunisko, Tunis
...Naše těstoviny ve tvaru houb jsou vysoce kvalitní těstoviny z tvrdé pšeničné semoliny. Doba vaření je 8 minut Kategorie: Potravinářství Těstoviny Speciální těstoviny Hmotnost k dispozici: 500 g Doba vaření: 8 min Hmotnost na karton: 6 kg Energetická hodnota: 350 kcal Bílkoviny: > 10,5 g Sacharidy: < 75 g Tuky: < 2,5 g Vlhkost: < 13 % Obsah popela: < 1,1 %...
Portfolio (130)
... nás odlišuje a charakterizuje na trhu, je FUNKČNÍ ŘADA, speciální těstoviny vyrobené z tvrdé pšeničné semoliny obohacené o extrakty andsko-amazonických rostlin s cennými výživovými vlastnostmi. Dále jsou celozrnné těstoviny vyrobeny z celozrnné tvrdé pšeničné semoliny, která se pyšní mletím navrženým ve spolupráci s univerzitou Federico II v Neapoli a Technologickým a vědeckým parkem Univerzity...
Francie, Wittenheim
VALFLEURI je lídrem na trhu výrobců vaječných těstovin z Alsaska. Jako výrobce těstovin pro velkoobchod, restaurace a potravinářský průmysl, VALFLEURI vyrábí vaječné těstoviny, vysoce proteinové těstoviny, těstoviny určené pro průmyslové zpracování, alsaské těstoviny, pekařské těstoviny, cateringové těstoviny a tradiční těstoviny. Většina těstovin na světě je vyráběna z tvrdé pšeničné semoliny a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz