Od roku 1980 se společnost Confit de Provence prosadila na francouzském trhu s džemy tím, že svým zákazníkům nabízí prvotřídní suroviny, jedinečné know-how a pečlivě zajištěný kvalitní servis.
Dnes vyrábí společnost více než 1 500 tun bio, odlehčených a tradičních džemů ročně pro řadu regionálních, národních a mezinárodních značek, které jsou umístěny v maloobchodě nebo ve specializovaných distri...
Založena v roce 1986 Françoisem CROPSALem, společnost CROPSAL je nejstarší výrobce domácích džemů a želé v Pyrenejích. Nabízíme velmi širokou škálu sladkých pochoutek vyrobených tradičním způsobem, které spojují jemnou kombinaci tradičních chutí a mnoha originálních variant, jako jsou „Broskve s Jurançonem“, „Jahody s Madiranem“, „Pomeranče s Armagnacem“, „Fíky se třemi citrusy, ořechy a perníkem“...
...Domácí třešňovámarmeláda "Casa Alonso", bez přidaného cukru
Ingredience: Třešně 65% Maltitol* 35%
Připraveno s 65% čerstvého ovoce na 100g
Bez konzervantů, bez barviv, bez lepku
*Maltitol je veřejnosti málo známý. Používá se jako náhrada cukru. Je extrahován z pšeničného nebo kukuřičného cukru. Má zhruba poloviční kalorickou hodnotu než cukr, ale sladivost je přibližně stejná. Maltitol je vhodný pro diabetiky, protože neovlivňuje hladinu cukru v krvi. Je extrahován z obilovin, ale neobsahuje lepek.
Sklenice 280g...
Jsme výrobní společnost se sídlem v Antalyi, na jižní části Turecka, kde je klima velmi vhodné pro pěstování lahodného ovoce a zeleniny.
Nejen díky výhodě blízkosti k surovinám, ale také díky našim výrobním principům jsme schopni využívat suroviny v souladu s tradičními recepty v jejich nejčerstvějších podmínkách.
Všechny naše procesy, počínaje dodávkami surovin, přes procesy pěstování plodin až...