... maso, zatímco v některých severních oblastech používají místo toho pastu z červených fazolí. V Malajsii a Singapuru se jarní závitky nazývají popiah. Uvnitř popiah je omáčka, zelenina a ozdoba. Těsto je nejprve potaženo sladkou nebo pálivou omáčkou, poté se přidávají ingredience. Jarní závitky jsou také oblíbeným pokrmem ve Vietnamu. Rozdíl mezi vietnamskými jarními závitky a čínskými jarními závitky spočívá v tom, že kůže jarního závitku není vyrobena z pšeničné mouky, ale z rýžové mouky. Mohou se jíst dvěma způsoby: smažené nebo nesmažené, zabalené do listů salátu a namáčené v omáčce.
Portfolio (50)
Tchaj-wan, Hsinchu City
Tchaj-wan, Jhuibei City

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play