Francie, Mietesheim
...Malé pevné a křupavé bílé cibulky. Ideální pro přípravu blanquette nebo fricassée. Jsou také oblíbené s tradiční raclette v zimě, k zakousnutí při aperitivu nebo přidané do salátů. Ingredience: Cibule, voda, ocet, sůl, cukr, konzervanty: E220 (sulfity), E223 (sulfity). Dostupné také ve sklenici o objemu 370 ml.
Portfolio (80)
Jemné raclette přímo u otevřeného ohně, vychutnejte si tradiční valaiské jídlo tak, jak bylo zamýšleno. Jednoduchá a rychlá příprava. Spojení užitečného s kulinářským a požitkářským. Každá kleště je ambasadorem našeho kantonu – protože každý si při raclette ve společnosti nevyhnutelně vzpomene na Valais.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play