... doplní coppa, klobásu, sušené hovězí a šunkové ořechy, aby vám nabídly aperitivní talíř 100% bez dusičnanů a konzervantů. Všechny naše uzenářské výrobky bez dusičnanů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat v Aveyronu.
Původ: Laissac, Aveyron
Ingredience: Vepřové maso z Aveyronu, sůl z Guérande...
...Berkshirské vepřové břicho
Berkshirské vepřové břicho
Představte si břicho prasete jako tučné maso s masem stále na něm. Kuchaři milují používat jeho slaninovou chuť k dochucení zeleniny nebo pečených fazolí, nebo v sytých polévkách a dušených pokrmech. S dobrým kořením můžete doma v troubě vytvořit křupavé vepřové břicho, které byste našli ve své oblíbené restauraci.
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" s jemnou a mírně slanou chutí a příjemnou charakteristickou vůní. Jeho odstíny se pohybují od růžové po purpurovou v libovém mase a má lesklý vzhled v tučné části.
Bezpochyby potěšení pro smysly, které bude vynikající volbou pro jakoukoli příležitost.
Produkt krájený nožem, podávaný v blistrech po 100 g (přibližně).
Produkt vyrobený z zadní končetiny dospělých prasat, podrobených odpovídajícímu procesu solení a zrání.