Turecko, Izmir
... olivový olej s vysokým obsahem vitamínů, aroma, polyfenolů a antioxidantů se získává skladováním pod dusíkovým plynem a plněním mimo dosah světla a kyslíku. Aktivity kontroly kvality jsou plánovány a vyvíjeny v souladu se systémem řízení kvality ISO 9001 ve všech procesech od sklizně až po dosažení spotřebitele. Naše olivový olej, který vyrábíme pod značkou OliveOilsLand®, je vedoucím výrobcem olivového oleje v Turecku.
...„Palamidas Extra Virgin Olive Oil“ má typicky zlatohnědou barvu, s výraznou chutí a lehkým pepřovým závěrem. Existují velmi specifické standardy, které musí olej splnit, aby získal označení extra virgin. Díky způsobu, jakým se extra virgin olivový olej vyrábí, si zachovává více pravé olivové chuti a obsahuje více přírodních vitamínů a minerálů, které se nacházejí v olivách. Ideální pro zálivky, mořské plody, koření, namáčení. Čas sklizně: Olivy po celý rok: odrůdy Gemlik, Edremit Region: Akhisar (západní část Turecka) Aroma: Listy zelených rajčat,...
Portfolio (10)
Turecko, Izmir
...Přírodní extra panenský olivový olej je nejen jedinečný svou chutí a aroma, ale také přináší mnoho zdravotních výhod. Přírodní extra panenský olivový olej, díky obsahu mononenasycených tuků, hraje důležitou roli v ochraně zdraví srdce a cév. přírodní extra panenský olivový olej co je přírodní extra panenský olivový olej přírodní extra panenský olivový olej 5 l cena přírodního extra panenského...
Portfolio (6)
Turecko, Gemlik / Bursa
...Kavlak Phenol 03 Přírodní Extra Panenský Olivový Olej byl vyroben v moderním výrobním zařízení Kavlak Olivový Olej pomocí kontinuálního systému. Olivy jsou zpracovávány mechanicky během prvních 6 hodin po sklizni, v prostředí s omezeným přístupem kyslíku a při teplotě v rozmezí 21-23 stupňů, metodou dekantace za studena. Díky výrobě v rané zralosti má bohaté ovocné aroma, střední tvrdost a...
Portfolio (9)
...Díky vanoucím teplým větrům a úrodné půdě Egejské pánve získáváme jedinečnou chuť a aroma našeho olivového oleje. Ručně sbírané čerstvé olivy jsou okamžitě přepravovány z olivového háje do závodu, kde začíná proces mletí. Díky tomuto rychlému procesu udržujeme nízkou kyselost našeho olivového oleje.
Turecko, Istanbul
... 27 °C. Intenzivní olivová aroma a pálivost v krku jsou na prvním místě. ANALÝZA VÝSLEDKY Obsah kyselin: Maximálně 0,7 % Obsah nasycených tuků: 17,45 g (100 g) Energie: 898 Kcal (100 ml) Bílkoviny: 0,01 % Jaký je rozdíl mezi Deren DURU přírodním extra panenským olivovým olejem a ostatními oleji? Obsah kyselin je nízký. (Obsah kyselin 0,7 %) Při lisování se používají pouze olivy sbírané ručně...
Turecko, Manisa
... oliv jsou cítit v mírné intenzitě. Podmínky skladování: Olivový olej můžete skladovat při 18 °C v chladném, světlém a vlhkosti prostém prostředí nebo v lednici. Kyselost: max. 0,6 % Aroma: lehké Období sklizně: 15. října - 15. prosince Doba výroby: do 5 hodin Region: Akhisar...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play