Vyrábíme ocet tradičními metodami. Nabízíme různé druhy z jablek, hroznů, granátových jablek, kdoulí, hlohu, Ginkgo Biloba, santalového dřeva a kurkumy s gumou a také z granátového jablka. Naše octy jsou vyráběny přirozeným fermentačním procesem, a proto se po zahájení používání octa může na horní části lahve vytvořit bílý povlak, který se nazývá "matka octa". Tento povlak je vrstvou, kterou ocet ...
... odborníků v oboru, který se zabývá všemi druhy octů pro maloobchodní, velkoobchodní a průmyslové použití. Omáčky a koncentrované ovocné šťávy jsou vyráběny s nejmodernější technologií v našem zařízení v Eskisehiru. Granátovéjablko, citronový dresink, omáčka z granátového jablka, omáčka z jablek, sójová omáčka, česneková omáčka a pálivá omáčka jsou některé z našich produktů. Jako koncentrovanou ovocnou šťávu zpracováváme všechny druhy ovoce, jako je kyselé třešně, pomeranče, broskve a také tropické ovoce, jako je mango, ananas a guava. Dodáváme širokou škálu nakládané zeleniny, včetně okurek a zelí.