...Olivový olejz olivové drti je jedlý olej získaný smícháním extra panenského olivového oleje Artem Oliva s rafinovaným olivovým olejem z olivové drti Artem Oliva, který je vyráběn ve vynikající kvalitě.
Olivový olejz olivové drti Artem Oliva je nejlepší pro vaření, pečení a smažení díky svému vysokému kouřovému bodu. Má jemnější olivovou chuť, která pochází z extra panenského olivového oleje, který je v něm obsažen.
...Olivový olejzpomace je olej složený z směsi rafinovaného oleje zpomace a panenského olivového oleje, který je vhodný k přímé konzumaci. Olivový olejzpomace Palamidas je olej získaný zpracováním olivové pomace pomocí rozpouštědel nebo jiných fyzikálních metod, s vyloučením olejů získaných reesterifikačními procesy a jakýchkoli směsí s oleji jiného druhu.
Je prodáván v souladu s následujícími označeními a definicemi. Ideální na smažení, protože si udržuje své vlastnosti i při vysokých teplotách.
Chuť: Vyvážená Kyselost: Méně než 1 % Bod kouře: 460°F / 238°C...
...Tento olej, nazývaný Olejzpomace, je vyroben ze 100% olivového oleje. Byl získán z druhého lisování. Je maximálně 0,5 kyselý. Do tohoto oleje bylo přidáno 20% přírodního extra panenského olivového oleje. Je to olej skvělé kvality.
Tento olej můžete také použít do salátů, do všech vašich pokrmů s olivovým olejem, do všech druhů pečiva, na smažení, do všech druhů teplých a studených pokrmů...
...Jedná se o olej, který se skládá z směsi rafinovaného olivového oleje zpomace a přírodních olivových olejů vhodných pro přímou spotřebu, s volnou mastnou kyselostí v termínech olejové kyseliny, která nepřesahuje 1,0 gramů na 100 gramů. Olivový olejzpomace je vhodný k použití při smažení.
...Olivový olejzpomace je olej, který se skládá z směsi rafinovaného olivového oleje zpomace a panenských olivových olejů, které jsou vhodné k přímé konzumaci. Má volnou kyselost nepřesahující 1 gram na 100 gramů a jeho další charakteristiky odpovídají těm, které jsou stanoveny pro tuto kategorii v normě IOC. Země maloobchodního prodeje může vyžadovat konkrétnější označení.
...Produkujeme všechny typy olivového oleje:
Extra panenský olivový olej:
Je vyráběn z prvního studeného lisování oliv, které má maximální kyselost 0,8° a peroxid 16 meq O2/kg max.
Panenský olivový olej:
Také se vyrábí z prvního studeného lisování oliv a s maximální úrovní kyselosti 1,5°. Peroxid 20 meq O2/kg max. VOO je levnější než extra panenský, přičemž si zachovává nejlepší kvalitu olivového oleje z hlediska chuti, zdravotních výhod a výživových hodnot.
Olivový olejzpomace:
Získává se rafinací surového oleje zpomace chemickými a fyzikálními procesy, aby byl vhodný pro lidskou spotřebu.