...Sušené jablko nabízí sladkost a chuť přírody v dehydratované formě. Jak si užít? Můžete si ho vychutnat přímo jako svačinu, která nabízí sladkou radost. Může být přidáno do snídaňových cereálií nebo jogurtu jako sladký doplněk. Zvyšte chuť jeho použitím v oříškových směsích nebo na svačinových talířích. Užijte si ho spolu s nápoji s potěšením. Sušené jablko je dokonalým příkladem sladkosti a...
Portfolio (30)
...Naše sušené ovocné pasty, které čerpají chuť a bohatou nutriční hodnotu z superpotravin, vám a vaší dietě poskytnou podporu. 100% sušená ovocná pasta.
Portfolio (10)
Jsme výrobci a exportéři ořechů a tureckého medu z Turecka. Produkty, které vidíte na obrázcích, jsou naší vlastní výrobou. Na globálním trhu máme ještě tři další značky (Lokoom – Cappadox – Pakto). Naše produkty na našich webových stránkách představují rozsah kvality a specifikací, které nabízíme. Turecký med je speciální a tradiční produkt, který můžete konzumovat jako dezert nebo s kávou. Naše ...
Portfolio (8)
Turecko, İstanbul
...Mekele Blend káva má jemnou chuť a nízkou kyselost. Byla sušena výhradně přírodními metodami v Etiopii. Addis Ababa Coffee tuto 'Blend' speciálně připravila pro zákazníky, kteří mají rádi jemnou chuť. Je to správná volba pro potěšení v každou denní dobu. V Addis Ababa Coffee jsou všechny zrníčka pražena při různých teplotách a časech podle jejich aroma. Mekele Blend káva je získávána z etiopských kávových zrn s lehkým pražením.
Portfolio (9)
Turecko, Izmir
... je maximálně 0,8 %. a-V přírodních extra panenských olivových olejích musí být vždy přítomny charakteristické ovocné vlastnosti oliv, hořkost a pálivost. U některých odrůd oliv a při časné sklizni může být hořkost a pálivost výraznější. Nicméně senzoricky by neměly mít žádné vady, špatný zápach nebo chuť. Přírodní olivové oleje jsou jako čerstvě vymačkaná ovocná šťáva. Jsou velmi bohaté na vitamíny a minerály.
Turecko, Manisa
za studena lisovaný extra panenský olivový olej z rané sklizně. Hodnota kyselosti max. je 0,6. Proces lisování probíhá při maximální teplotě 20 °C. Je získáván z zralých oliv metodou za studena. Přípravené produkty jsou skladovány při maximální teplotě 18 °C - 20 °C ve speciálně klimatizovaném skladu. Sklizené olivy jsou lisovány do maximálně 5 hodin. Ostrá ovocná chuť, hořkost a trpkost zelených...
...která je proslulá svými olivami. Ručně sbírané olivy nejvyšší kvality jsou pečlivě vybírány a okamžitě převezeny do lisovny, kde jsou za studena drceny, aby se lépe uchovala ovocná aroma a typická pikantní chuť. Všichni naši dodavatelé jsou certifikováni kontrolními orgány kvality. Naším cílem je nabízet naše butikové olivové oleje s názvem Serin Virgin Aegean Olive Oil na domácím i mezinárodním trhu a rozšířit náš exportní trh po celém světě, proto budeme potěšeni, když se spojíme s příslušnými společnostmi.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play