...Divoce pěstovaná v oblasti Středomoří, tato endemická flóra Turecka přirozeně roste ve všech pobřežních oblastech a lesích. Dostupné jako: Bylina, Olej, Hydrosol a Extrakt Typy: Lauris Nobilis: Vysoký obsah Ocaliptolu Forma: 100 % Přírodní sklizeň Přírodní, Potravinářská a Farmaceutická kvalita Destilace párou...
Portfolio (6)
... vodu a sůl. Do našich produktů se rozhodně nedostávají žádné chemikálie, konzervanty ani přísady. Naše olivy jsou fermentovány pouze se solí a vodou po dobu až jednoho roku, než jsou zabaleny. • Přirozeně fermentované, • Žádné chemikálie nejsou použity, • Vysoký obsah aroma, • Fermentované v přirozeném stavu bez jakýchkoli přísad kromě soli, dlouho odpočívané, získávají chuť a jemnost, • Výsledný produkt je vysoké kvality.
Portfolio (9)
Turecko, Istanbul
... Orange lze bezpečně používat na všechny typy pleti a díky své speciální pěnové struktuře je snadné a praktické na použití. S tímto jedinečným svěžím a energickým aroma se budete cítit osvěženi po celý den, zatímco se vydáte na klidnou cestu do pomerančových sadů. Šířka krabice: 28 Délka krabice: 21,5 Výška krabice: 23 Hmotnost krabice: 7,16 Počet krabic: 12...
Portfolio (200)
... ZÁPACHU. Zvyšuje množství organické hmoty v půdě. Díky své humusové struktuře zajišťuje úsporu vody až 40 %. Aplikace na zahradních rostlinách zvyšuje chuť, kvalitu a aroma plodů. Rivasol® Organické Hnojivo z Červů zajišťuje zvýšení výnosu o 20 až 60 % a až 15denní předčasnost sklizně. Rivasol® Organické Hnojivo z Červů lze snadno použít na trávníky, okrasné rostliny, skleníkové zeleniny, krajinné rostliny, vinice a ovocné sady.
Portfolio (3)
Turecko, İstanbul
...Pro ty, kteří hledají kvalitu a rozmanitost, je inspirací svou chutí. Addis Ababa Coffee vybírá z každé sklizně nejlepší a nejkvalitnější zrna. Po speciálních přípravných fázích je balí. Etiopská Single Origin kávová zrna obsahují přirozené tóny citronu a citrusů. Intenzivní aroma povzbuzuje chuť. U káv Addis Ababa Coffee pochází aroma z vlastních zrn, nepoužívají se žádné další aromata. Pečlivost v metodě pěstování je patrná v chuti. V Addis Ababa Coffee jsou všechna zrna pražena při různých teplotách a časech podle jejich aroma.
Portfolio (9)
... procesem po předúpravách, jako je mytí, třídění, loupání, krájení a odstraňování semen. Vzhledem k tomu, že ovoce a zelenina jsou citlivé na teplotu, je efektivní sušení při nízkých teplotách důležité. Sušicí proces provádíme s našimi vlastními sušicími stroji, které jsme navrhli pro výrobu ovoce a zeleniny, a ovoce a zelenina jsou nabízeny našim cenným zákazníkům, aniž by ztratily své přirozené vlastnosti a nutriční hodnotu.
Portfolio (6)
Jako třetí generace naší rodinné firmy Birlik Meyvecilik A.Ş., která má 64letou obchodní historii, pečlivě pěstujeme ovoce v našich zahradách a soukromých zahradách, které mají certifikaci Global-GAP (Dobrý zemědělský postup). Ovoce, které je sklizeno v době své zralosti, si zachovává své aroma díky přirozené sušení metodou Gourmeturk po celou sezónu. Každý kus je sušen v uzavřeném systému, bez...
Populární země pro tento vyhledávací výraz